Een Programma Uitvoeren Op Een Externe Computer

Inhoudsopgave:

Een Programma Uitvoeren Op Een Externe Computer
Een Programma Uitvoeren Op Een Externe Computer

Video: Een Programma Uitvoeren Op Een Externe Computer

Video: Een Programma Uitvoeren Op Een Externe Computer
Video: How to execute a external program with python 2024, April
Anonim

Soms heeft een computergebruiker de mogelijkheid nodig om toegang te krijgen tot een computer waar hij zich momenteel niet bevindt. De reden hiervoor kan zijn om gegevens van een werkcomputer naar een thuiscomputer te krijgen of omgekeerd om werk gedaan te krijgen.

Een programma uitvoeren op een externe computer
Een programma uitvoeren op een externe computer

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het internet;
  • - software.

instructies:

Stap 1

Maak eerst verbinding met de externe computer waarop u gaat werken. Dit kan worden gedaan via een standaard Windows-procedure genaamd Remote Desktop Connection. Externe verbindingen moeten worden geconfigureerd om op de doelcomputer te ontvangen. Als aan deze voorwaarden is voldaan, voert u de login en het wachtwoord van de pc-gebruiker in.

Stap 2

Klik op de knop "Opties" om de geavanceerde instellingen voor de verbinding te gebruiken. Hiermee kunt u op afstand verbinding maken.

Stap 3

Selecteer het tabblad Algemeen aan de linkerkant. Voer vervolgens de gebruikersnaam in de regel met de naam "Gebruiker" in. Dit is nodig zodat de externe computer u kan identificeren wanneer u verbinding maakt. Sla daarna de door u gekozen instellingen op zodat u later herhaaldelijk verbinding kunt maken met deze computer. Deze functie is beschikbaar in het item "Verbindingsparameters".

Stap 4

Voer het programma uit dat u nodig hebt op de externe computer. Dit kan op twee manieren.

Stap 5

Ga naar het tabblad "Programma's", vink vervolgens de vakjes in het gewenste menu aan en specificeer vervolgens het pad naar de werkmap en rechtstreeks naar het programma. Klik op het tabblad Geavanceerd om de snelheid van de verbinding met de externe computer te selecteren. U kunt ook enkele extra functies in- of uitschakelen. Zorg ervoor dat u op het tabblad "Verbinding" toegang krijgt tot de vereiste computer en aanvullende instellingen voor de verbinding maakt.

Stap 6

Maak op de tweede manier verbinding met de externe computer met TeamViewer. Installeer het programma door de vragen te beantwoorden die het zal stellen. TeamViewer moet ook op de externe computer zijn geïnstalleerd. Wanneer de gebruiker van de externe pc u toegang geeft, voert u zijn wachtwoord en ID in en start u vervolgens het gewenste programma.

Aanbevolen: