Een Toepassing In Venstermodus Uitvoeren

Inhoudsopgave:

Een Toepassing In Venstermodus Uitvoeren
Een Toepassing In Venstermodus Uitvoeren

Video: Een Toepassing In Venstermodus Uitvoeren

Video: Een Toepassing In Venstermodus Uitvoeren
Video: TI-84 Plus CE-T Vensterinstellingen 2024, Mei
Anonim

Veel toepassingen zijn zo ontworpen dat ze in meerdere venstermodi kunnen worden uitgevoerd. Dit zijn modi voor volledig scherm, volledig scherm en formaat wijzigen. Elk van hen is ontworpen om het gebruik van een bepaalde toepassing te vergemakkelijken. Films worden bijvoorbeeld beter in volledig scherm bekeken, het is handiger om met tekstdocumenten in volledig scherm te werken. Wat betreft kleine toepassingen, is de beste optie om te werken in een modus met een wijziging van de grootte van het venster.

Een toepassing in venstermodus uitvoeren
Een toepassing in venstermodus uitvoeren

instructies:

Stap 1

Ga naar de spelinstellingen. Deze heb je nodig om over te schakelen naar de venstermodus. Ga naar grafische instellingen. Zoek daar het item "Venstermodus" of "Weergave in venster". Als u games speelt in een internettoepassing, drukt u op Esc om de modus Volledig scherm te verlaten naar de venstermodus. Als u daarentegen de toepassing in venstermodus wilt uitvoeren, vindt u in de rechterbenedenhoek van de toepassing een pictogram met pijlen die diagonaal in tegengestelde richting wijzen.

Stap 2

Druk op Alt + Enter of Ctrl + Enter om over te schakelen naar de venstermodus wanneer u een video bekijkt in de mediaspeler. Als deze sneltoets om de een of andere reden niet het handigst voor u is, kunt u deze wijzigen in de instellingen van de speler. Ga naar "Instellingen", dan "Configuratie" en selecteer "Toetsenbord". Zoek de modus voor volledig scherm en wijzig de sneltoets naar de sneltoets die het beste bij u past, maar houd er rekening mee dat deze combinatie niet mag worden herhaald met andere die ervoor zorgen dat de speler wordt uitgeschakeld of andere functies start.

Stap 3

Om over te schakelen naar de modus met de mogelijkheid om de venstergrootte aan te passen, klikt u op de knop afgebeeld in de vorm van een vierkant in de rechterbovenhoek van de applicatie. Deze methode is toepasbaar op alledaagse toepassingen zoals tekstverwerking, kantoorprogramma's, enz. Na deze stap kunt u de grootte van het venster aanpassen. Om dit te doen, beweegt u de muiscursor over een van de hoeken van het toepassingsvenster. U zult zien dat uw cursor verandert van een gewone pijl in een tweekoppige, diagonale pijl.

Stap 4

Houd de cursor in de hoek van het venster en sleep deze naar de ene of de andere kant, afhankelijk van of u het venster wilt vergroten of verkleinen. Om deze afmetingen te behouden, stelt u ze in in de applicatiestarter. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op de toepassingssnelkoppeling en gaat u naar het tabblad "Venster". Stel in het veld dat verschijnt de gewenste afmetingen in.

Aanbevolen: