Een Programma Uitvoeren Vanaf Een Flashstation

Inhoudsopgave:

Een Programma Uitvoeren Vanaf Een Flashstation
Een Programma Uitvoeren Vanaf Een Flashstation

Video: Een Programma Uitvoeren Vanaf Een Flashstation

Video: Een Programma Uitvoeren Vanaf Een Flashstation
Video: PowerEdge R240 boot from a USB stick 2024, April
Anonim

Een flashdrive is een zeer handig opslagmedium. In tegenstelling tot schijven is het veel beter beschermd tegen mechanische schade. Het is veel sneller en handiger om informatie naar een flashstation te schrijven. Bovendien is het veel functioneler. Met zijn hulp kunt u niet alleen informatie overdragen, maar ook programma's openen die op een flashstation zijn geïnstalleerd. Dit is erg handig, omdat je altijd het benodigde programma bij je hebt, dat je op de computer van iemand anders kunt openen.

Een programma uitvoeren vanaf een flashstation
Een programma uitvoeren vanaf een flashstation

Noodzakelijk

Computer, flashstation, Alcohol 120%-programma, UNetbootin-toepassing, internettoegang

instructies:

Stap 1

De procedure voor het installeren en gebruiken van programma's op flashstations verschilt enigszins van het installeren van programma's op een computer. Wanneer het programma op een flashstation is geïnstalleerd, wordt informatie niet alleen vastgelegd, maar ook toegevoegd aan het apparaatregister. Daarom moet u een opstartbare USB-flashdrive (Live-cd) maken.

Stap 2

Om naar een flashstation te schrijven, moet het programma zijn opgenomen in de vorm van een afbeelding (ISO-formaat). U kunt programma's al van internet downloaden als ISO-image of dergelijke images zelf maken.

Stap 3

Om een afbeelding te maken, downloadt u het programma Alcohol 120% en installeert u het op uw computer. Na de eerste lancering maakt het virtuele schijven. Daarna is het programmamenu beschikbaar. Plaats de schijf met het programma dat u wilt branden op de flashdrive. Klik aan de linkerkant in het venster Alcohol 120% op de regel "Image Creation" en vervolgens op de regel "Start". De applicatie maakt een ISO-image van het programma. Nu moet deze afbeelding naar een flashstation worden geschreven.

Stap 4

Download en installeer de UNetbootin-app. Start het op. Let op de werkbalk in het onderste venster van het lopende programma. Selecteer ISO in de regel "Disk Image". Klik rechts van de regel "Bestandsafbeelding" op de knop en geef het pad naar het gewenste bestand op.

Stap 5

Selecteer nu in de regel "Type" "USB-apparaat" en in de regel "Media" - de flashdrive waarnaar het programma zal worden geschreven en klik vervolgens op OK. Wacht tot het einde van het proces van uitpakken en installeren van het programma. Nu kunt u het opgenomen programma rechtstreeks vanaf de flashdrive uitvoeren. Om dit te doen, hoeft u alleen maar de flashdrive in uw computer te plaatsen.

Stap 6

Als het programma niet start vanaf een flashstation, ga dan naar het BIOS-profiel en schakel de mogelijkheid in om op te starten vanaf een USB-station (standaard kan dit op sommige moederborden worden uitgeschakeld). Nadat u deze functie hebt ingeschakeld, kunt u programma's uitvoeren vanaf de flashdrive.

Aanbevolen: