Hoe U Uw Kaspersky-antiviruslicentie Kunt Verlengen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Kaspersky-antiviruslicentie Kunt Verlengen
Hoe U Uw Kaspersky-antiviruslicentie Kunt Verlengen

Video: Hoe U Uw Kaspersky-antiviruslicentie Kunt Verlengen

Video: Hoe U Uw Kaspersky-antiviruslicentie Kunt Verlengen
Video: Kaspersky Internet Security 2021: Активация на 420 дней ключом 2024, April
Anonim

Antivirusprogramma's hebben, meer dan alle andere, regelmatige updates nodig. Er verschijnen immers elke dag nieuwe virussen, daarom is het zo belangrijk dat de virusdatabases en -mechanismen van de computer-antivirus volledig overeenkomen met de veranderende omgeving. Om dit te doen, stelt een van de meest bekende antivirussoftwarebedrijven in ons land - Kaspersky Lab - voor om de verlenging van de licentie voor zijn producten tijdig te regelen.

Hoe u uw Kaspersky-antiviruslicentie kunt verlengen
Hoe u uw Kaspersky-antiviruslicentie kunt verlengen

Noodzakelijk

unieke id voor de productinstantie

instructies:

Stap 1

In overeenstemming met de aanbevelingen van Kaspersky Lab-specialisten, is het optimaal om de licentie niet op de laatste dag van de geldigheid te verlengen, maar ongeveer 10-14 dagen vóór de opgegeven periode. Zo'n vooruitziende blik stelt u in staat overlappingen te vermijden en uw computer geen enkele dag zonder volledige bescherming achter te laten.

Stap 2

De gemakkelijkste en handigste manier is om de antiviruslicentie rechtstreeks op de officiële website van het bedrijf te vernieuwen (https://www.kaspersky.com/license_renewal). Om dit te doen, moet u de persoonlijke licentiegegevens (unieke identificatie van het productexemplaar) in het gespecificeerde veld invoeren en op de knop "Licentie verlengen" klikken

Stap 3

Screenshots van verschillende versies van de programma's die op dezelfde pagina worden gepresenteerd, stellen de gebruiker in staat om gemakkelijk de benodigde gegevens in zijn product te vinden. Soortgelijke informatie is ook te vinden op de bijsluiter van de merkverpakking van het product als het is gekocht bij een distributeur en niet online.

Stap 4

Als u vragen of storingen heeft tijdens het licentieverlengingsproces, kunt u altijd contact opnemen met de technische ondersteuningsdienst via het speciale contactformulier. Het is echter belangrijk om te onthouden dat deze functie alleen kan worden gebruikt door gebruikers van gelicentieerde Kaspersky Lab-producten. Als het gaat om de gebruiker van de proefversie, kan hij de licentie vernieuwen en volledige bescherming krijgen op een speciaal tabblad (https://www.kaspersky.com/store), waarvan de link zich bovenaan de pagina voor het verlengen van de licentie bevindt.

Aanbevolen: