Norton Antivirus: Hoe U Uw Abonnement Kunt Verlengen

Inhoudsopgave:

Norton Antivirus: Hoe U Uw Abonnement Kunt Verlengen
Norton Antivirus: Hoe U Uw Abonnement Kunt Verlengen

Video: Norton Antivirus: Hoe U Uw Abonnement Kunt Verlengen

Video: Norton Antivirus: Hoe U Uw Abonnement Kunt Verlengen
Video: Hoe Kunt u Het Norton Antivirus Abonnement Vernieuwen? 2024, April
Anonim

Norton-antivirussystemen zijn momenteel een van de meest gevraagde producten op de softwaremarkt voor het beschermen van uw computer tegen virussen, spyware, informatiediefstal, enz.

Norton Antivirus: hoe u uw abonnement kunt verlengen
Norton Antivirus: hoe u uw abonnement kunt verlengen

Noodzakelijk

  • - Internet toegang;
  • - bankpas.

instructies:

Stap 1

Wanneer uw proefperiode afloopt of de licentie voor het gebruik van het antivirussysteem verloopt, verlengt u deze door naar de officiële Norton-website te gaan - https://www.symantec.com. Open het tabblad "Store" op het bovenste paneel van het venster dat verschijnt. U kunt ook een van de onderstaande tabbladen openen en de speciale aanbiedingen van het bedrijf bekijken, die kortingen geven op het gebruik van het product

Stap 2

Selecteer "Updates en verlengingen" in het venster dat in het linkerdeelvenster verschijnt. Selecteer op de pagina die wordt geopend het type antivirussysteem dat op uw computer is geïnstalleerd en moet worden vernieuwd. Pas op dat u zich niet vergis in deze paragraaf. Het is het beste om vooraf te zoeken naar de naam in de lijst met geïnstalleerde programma's via het "Configuratiescherm" of door het hoofdvenster van de antivirus te openen en de productdetails te bekijken. Voer de versie van het programma in en klik op de knop "Go".

Stap 3

Selecteer in het nieuwe venster uit de drie opties die verschijnen, degene waaronder "Verlenging" staat. Als u geïnteresseerd bent in aanbiedingen in de buurt, kunt u er ook voor kiezen om andere computerbeveiligingsprogramma's aan te schaffen.

Stap 4

Bekijk in het geopende venster de parameters van de verlengingsprocedure en klik op de knop "Volgende". U ziet een betalingsvenster voor het softwareproduct. Kies welke methode voor jou het handigst is om te betalen - met een kaart of bankoverschrijving. Geef uw persoonlijke gegevens op in de daarvoor bestemde velden. Lees de licentieovereenkomst en als u akkoord gaat met de clausules, vink dan de acceptatie van de overeenkomst aan en klik op de knop "Doorgaan".

Stap 5

Vul de gegevens in van de bankkaart waarmee u de aankoop van de licentie gaat betalen. Als u per bankoverschrijving wilt betalen, geeft u de vereiste betalingsparameters op en voltooit u de aankoopbewerking.

Aanbevolen: