Hoe U Uw Windows 7-licentie Kunt Verlengen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Windows 7-licentie Kunt Verlengen
Hoe U Uw Windows 7-licentie Kunt Verlengen

Video: Hoe U Uw Windows 7-licentie Kunt Verlengen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How to get your product key for Windows 7/8/10 2023, Januari-
Anonim

Nadat u het Windows-besturingssysteem hebt geïnstalleerd, kunt u het dertig dagen in de proefmodus gebruiken. Vervolgens moet u uw exemplaar van het systeem activeren om ermee te kunnen blijven werken. Er zijn verschillende manieren om uw licentie te verlengen.

Hoe u uw Windows 7-licentie kunt verlengen
Hoe u uw Windows 7-licentie kunt verlengen

Het is nodig

  • - een computer;
  • - Windows 7-besturingssysteem;
  • - Internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Vernieuw de licentie voor uw Windows 7-besturingssysteem met een licentiesleutel. Het is te vinden op de systeemschijf. Als de sleutel is verlopen, moet u een nieuwe sleutel aanschaffen. Ga hiervoor naar de officiële Microsoft-website en koop een sleutel.

Stap 2

Om Windows 7 via internet te activeren, klikt u op de knop "Start" en vervolgens met de rechtermuisknop op het gedeelte "Computer", in het geopende venster selecteert u "Eigenschappen" en vervolgens "Windows activeren". Als het besturingssysteem een ​​internetverbinding heeft kunnen vinden, selecteert u de optie "Windows activeren via internet". Als u om een ​​beheerderswachtwoord wordt gevraagd of dit bevestigt, voert u het wachtwoord in of bevestigt u het. Geef in het volgende venster uw sleutel op, klik op de knop "Volgende" en volg de verdere instructies van de wizard.

Stap 3

Activeer het product telefonisch om de licentie voor Windows 7 te vernieuwen Open de activeringswizard, selecteer hiervoor in de eigenschappen van "Mijn computer" de optie "Activeren" en klik vervolgens op het item "Andere activeringsmethoden".

Stap 4

Geef in het volgende venster uw sleutel op, klik op de knop "Volgende". Selecteer de optie Gebruik het automatische telefoonsysteem. Bevestig of voer indien nodig het beheerderswachtwoord in.

Stap 5

Selecteer de dichtstbijzijnde locatie in de vervolgkeuzelijst, klik op Volgende. Kies een van de beschikbare nummers die worden vermeld. Gebruik vervolgens het telefoontoetsenbord om de installatie-ID in te voeren die op het scherm wordt weergegeven.

Stap 6

Noteer de bevestigings-ID die door het telefoonsysteem is verstrekt, voer deze in het veld in het derde gedeelte van het activeringsvenster in, klik op "Volgende", volg de instructies van de wizard. Als u fouten tegenkomt, blijf dan aan de lijn om contact op te nemen met de klantenservice en hulp te krijgen bij het activeren van Windows 7.

Populair per onderwerp