Hoe U Uw Proefperiode Kunt Verlengen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Proefperiode Kunt Verlengen
Hoe U Uw Proefperiode Kunt Verlengen

Video: Hoe U Uw Proefperiode Kunt Verlengen

Video: Hoe U Uw Proefperiode Kunt Verlengen
Video: Tips en trucs van de meesters die echt helpen! En je weet het niet! 2024, Mei
Anonim

Vaak worden gebruikers geconfronteerd met de noodzaak om proefversies van bepaalde programma's te vernieuwen. hun aankoop kan veel geld kosten, en de interface van de demoversies is voldoende om de nodige acties uit te voeren. Om de demoversie te vernieuwen, heeft u een speciaal programma nodig.

Hoe u uw proefperiode kunt verlengen
Hoe u uw proefperiode kunt verlengen

Noodzakelijk

Computer, "Uninstall Tool"-programma of iets dergelijks

instructies:

Stap 1

Als u de demoversie van bepaalde software wilt vernieuwen, moet u de toepassing "Uninstall Tool" of een vergelijkbaar programma downloaden. Om dit te doen, voert u de juiste zoekopdracht in het veld van de zoekmachine in en selecteert u een bron waarmee u de vereiste software kunt downloaden. Nadat de applicatie naar uw computer is gedownload, installeert u deze.

Stap 2

Voer de snelkoppeling van het installatieprogramma met beheerdersrechten uit en wijs de bestemming aan voor de toepassing voor de installatie ervan. Tijdens de installatie moet u mogelijk enkele aanpassingen maken aan het installatieproces (extra programma's installeren, enz.). Nadat het programma op uw computer is geïnstalleerd, start u uw systeem opnieuw op vanuit het menu Start. Nadat u het systeem opnieuw hebt opgestart, kunt u doorgaan met verder werk.

Stap 3

Voer het geïnstalleerde programma uit en wacht tot het volledig is geladen. Zoek op het tabblad "Programma's verwijderen" de software waarvoor de proefversie moet worden vernieuwd en verwijder deze. Daarna zal het programma aanbieden om het systeemregister op te schonen van de vermeldingen die zijn opgeslagen door de externe toepassing. Reinig het register en sluit het programma. Nu kunt u de demoversie van de externe software opnieuw naar uw computer downloaden en op uw computer installeren.

Aanbevolen: