Hoe U Uw Arts-weblicentie Kunt Verlengen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Arts-weblicentie Kunt Verlengen
Hoe U Uw Arts-weblicentie Kunt Verlengen

Video: Hoe U Uw Arts-weblicentie Kunt Verlengen

Video: Hoe U Uw Arts-weblicentie Kunt Verlengen
Video: How To Make A Social Media Website Like Facebook With WordPress u0026 BuddyBoss 2024, Mei
Anonim

De antivirusproducten van Doctor Web zijn een van de meest gevraagde en populaire in ons land. Hun diensten worden gebruikt door zowel individuele gebruikers als hele bedrijven die hun gegevens en lokale netwerken volledig willen beschermen. Om ervoor te zorgen dat DrWeb-antivirussen en computerbeveiligingsprogramma's hun functies volledig kunnen uitvoeren, moeten ze echter regelmatig worden bijgewerkt. En dat kan niet zonder tijdige verlenging van de licentie.

Hoe u uw arts-weblicentie kunt verlengen
Hoe u uw arts-weblicentie kunt verlengen

instructies:

Stap 1

Het is heel eenvoudig om uw Doctor Web-licentie te vernieuwen. Om dit te doen, hoeft u alleen maar naar de officiële website van het bedrijf te gaan op: https://products.drweb.com/renew/?lng=ru en volg de tips van de Renewal Wizard

Stap 2

Om uw licentie te verlengen, hebt u een productserienummer of een sleutelbestand nodig dat zich in de hoofdmap van het programma bevindt. Het serienummer vindt u ook op de bijsluiter aan de binnenkant van de verpakkingsdoos.

Stap 3

Het serienummer moet worden ingevoerd in de aangegeven velden op de pagina voor het verlengen van de licentie. Of zoek een sleutelbestand op uw computer en verwijs het door de website. Druk vervolgens op de knop "Verzenden". Volg dan gewoon de aanwijzingen van de wizard.

Stap 4

Het is het beleid van DrWeb om een licentie te vernieuwen die nog van kracht is of die al is verlopen. Zelfs als uw antiviruslicentie een paar maanden geleden is verlopen, zijn er geen obstakels om deze te vernieuwen.

Stap 5

Als de gebruiker tijdens het verlengen van de licentie problemen of vragen heeft, kan hij altijd contact opnemen met de technische ondersteuningsdienst voor hulp of via het feedbackformulier (https://support.drweb.com/support_wizard/?lng=ru), of via telefoonnummers aangegeven op de hoofdpagina van de site. Hoewel de officiële reactietijd op een verzoek via het feedbackformulier 48 uur is, gaat in de praktijk alles veel sneller en komt er in de regel binnen de komende uren een reactie.

Aanbevolen: