Hoe U De Geldigheid Van Een Antivirus Kunt Verlengen

Inhoudsopgave:

Hoe U De Geldigheid Van Een Antivirus Kunt Verlengen
Hoe U De Geldigheid Van Een Antivirus Kunt Verlengen

Video: Hoe U De Geldigheid Van Een Antivirus Kunt Verlengen

Video: Hoe U De Geldigheid Van Een Antivirus Kunt Verlengen
Video: Padvish Antivirus - Home Edition 1.4.38.1485 2024, Mei
Anonim

Antivirus is a priori een van de belangrijkste componenten van computersoftware. Zonder de tijdige verlenging van de licentie houdt het antivirusprogramma echter op zijn functies uit te voeren en wordt het in feite onbruikbaar.

Hoe u de geldigheid van een antivirus kunt verlengen
Hoe u de geldigheid van een antivirus kunt verlengen

instructies:

Stap 1

Om de antivirustoepassing te vernieuwen, moet u een nieuwe licentie aanschaffen om deze te gebruiken. Dit kan op twee manieren: online en offline. Bepaal welke voor jou handiger is.

Stap 2

U kunt een nieuwe licentie voor de antivirus kopen op de officiële website van de fabrikant. Gebruik voor deze doeleinden geen websites van onbekende oorsprong - koop sleutels alleen bij ontwikkelaars. Open de website van het bedrijf dat de antivirus ontwikkelt die u gebruikt met een browser en zoek de link "Licentie verlengen". U wordt gevraagd om het huidige licentienummer in te voeren en aan te geven voor welk softwareproduct en voor hoe lang u het gaat verlengen. Kies daarna de meest geschikte betalingsoptie (postwissel, bankkaart, elektronisch geld, enz.). Wacht na het betalen voor de licentieverlenging tot een brief met een nieuwe sleutel naar het opgegeven e-mailadres is verzonden. Voer het in het daarvoor bestemde veld van het antivirusprogramma in en klik op "Vernieuwen" (of "Activeren").

Stap 3

Een andere optie om de geldigheidsduur van een antivirusprogramma te verlengen, is het kantoor van een bedrijf of een winkel die licentiesleutels distribueert. Neem contact op met een van deze kantoren. Het verschil met de eerste optie is dat je in dit geval een boxed versie van de licentie aanschaft. De kit bevat een cd met het antivirusprogramma zelf en de vernieuwingssleutel. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is deze optie niet slechter dan de eerste, omdat het bedrijf de afgelopen tijd een nieuwe versie van de software kon ontwikkelen, wijzigen, functies toevoegen. Door een licentievernieuwingssleutel aan te schaffen, krijgt u automatisch de mogelijkheid om het programma zelf bij te werken.

Stap 4

Sommige populaire zoekmachines bieden de mogelijkheid om de antivirus gratis (of tegen een minimale prijs) te vernieuwen. Gebruik indien mogelijk een van deze aanbiedingen om een nieuwe licentiesleutel aan te schaffen.

Aanbevolen: