Gegevens Invoeren In Het Register?

Inhoudsopgave:

Gegevens Invoeren In Het Register?
Gegevens Invoeren In Het Register?

Video: Gegevens Invoeren In Het Register?

Video: Gegevens Invoeren In Het Register?
Video: 14: Microsoft Access: Gegevens invoeren 2024, Mei
Anonim

Om het besturingssysteem stabiel te laten werken, moet het worden afgesteld. U kunt dit doen met behulp van speciale programma's die u goed van pas zullen komen, vooral als u niet over de vaardigheden beschikt om rechtstreeks in het register te werken met behulp van de systeemregistereditor die in het Windows-besturingssysteem is ingebouwd. Een van de programma's om met het register te werken is Regedit.

Gegevens invoeren in het register?
Gegevens invoeren in het register?

Noodzakelijk

een programma voor het werken met het Regedit-register

instructies:

Stap 1

Download het programma door een verzoek in te voeren zoals "download Regedit" in het zoekvenster van een browser, installeer het. Klik vervolgens in het menu "Start" op het item "Uitvoeren", voer vervolgens regedit in en klik op "OK". Het wordt aanbevolen om een back-up te maken van de volgende bestanden voordat u wijzigingen aanbrengt in het register: user.dat en system..dat. U beschermt het systeem dus tegen het optreden van problemen die verband houden met onjuist werken met het register.

Stap 2

De bewerking van het maken van een reservekopie van het register is het kopiëren van de hierboven genoemde bestanden. Het kan worden gedaan met behulp van de opdracht "Exporteren". Nadat u regedit hebt uitgevoerd, selecteert u de gewenste sectie en klikt u op de menu-items "Bestand" en vervolgens op "Exporteren". Geef de map op waar de back-up wordt opgeslagen en geef deze een naam. Klik op "Opslaan".

Stap 3

Om wijzigingen aan te brengen in een of andere registerwaarde, selecteert u in een van de vertakkingen de gewenste waarde, klikt u met de rechtermuisknop op het geselecteerde element, selecteert u vervolgens het item "Wijzigen" en voert u de nieuwe waarde van het element in het veld "Waarde" in. Bevestig de wijzigingen door op de knop "Ok" te klikken.

Stap 4

U kunt niet alleen de waarden van bepaalde registervermeldingen wijzigen, maar ook nieuwe toevoegen. Om dit te doen, moet u in een van de takken van het register een nieuw element maken door op de overeenkomstige knop te klikken en dit vervolgens te wijzigen zoals hierboven beschreven. Er zijn verschillende soorten waarde.

Stap 5

Typen registerwaarden:

- REG_BINARY - binair of binair;

- REG_DWORD - numeriek;

- REG_EXPAND_SZ - tekenreeks;

- REG_MULTI_SZ - meerdere regels;

- REG_SZ - een stringtype met een vaste stringlengte.

Stap 6

Klik met de rechtermuisknop in de gewenste tak op de lege ruimte en selecteer "Maken". Selecteer vervolgens de gewenste waarde uit de lijst. Nadat u wijzigingen heeft aangebracht, klikt u op de knop "OK" om de selectie te bevestigen.

Aanbevolen: