Gegevens Invoeren

Inhoudsopgave:

Gegevens Invoeren
Gegevens Invoeren

Video: Gegevens Invoeren

Video: Gegevens Invoeren
Video: Excel: gegevens invoeren 2024, Mei
Anonim

Vroeg of laat maakt een zich ontwikkelende accountant gebruik van het 1C Accounting programma. Als u een map met documenten in uw handen heeft en op uw computer een nieuw geïnstalleerde, lege 1C-database, moet u de gegevens in het programma invoeren door alle benodigde tabellen en naslagwerken in te vullen.

Gegevens invoeren
Gegevens invoeren

instructies:

Stap 1

Vul de gegevens van uw organisatie in. Ga hiervoor naar het menu-item "Service" en selecteer "Organisatie-informatie". Er wordt een venster geopend voor het invullen van de gegevens van de organisatie: volledige en korte naam, TIN-, KPP- en OGRN-codes, wettelijk adres, betaalrekening en andere details. Als u meer dan één organisatie bedient, moet u voor elk van hen een aparte database toevoegen aan het 1C-programma.

Stap 2

Voer informatie over werknemers in de directory "Werknemers" in. Selecteer het item "Referenties" in de hoofdmenubalk en vervolgens het item "Werknemers". Vul de juiste velden in. Op dezelfde manier is het de moeite waard om de directory "Contractors" in te vullen, waarin alle organisaties die met u samenwerken, worden aangegeven. Handelsdocumenten moeten worden ingevoerd via de "Journals" door het juiste item in dit gedeelte van het menu te selecteren. U krijgt de keuze uit de tijdschriften "Facturen", "Facturen", goederen en volmachten.

Stap 3

Bankdocumenten - afschriften en betalingsopdrachten moeten worden ingevoerd in het gedeelte "Bank". Er is een overeenkomstig item in het menu-item "Journaal". Besteed ook aandacht aan de tijdschriften "Kassier", "Voorschotten", "Salaris" en anderen. Pas na het invoeren van gegevens over het werk van uw organisatie voor een belastingtijdvak (bijvoorbeeld een kwartaal), kunt u de meest bruikbare functie van het 1C-programma gebruiken - verschillende rapporten en saldi over economische activiteiten (het item Rapporten van de hoofdmenu).

Stap 4

De software van het 1C-bedrijf heeft zeer flexibele instellingen waarmee de gebruiker verschillende gegevens kan invoeren en sorteren volgens de gewenste criteria. Vergeet niet dat het absoluut noodzakelijk is om databases op externe opslagmedia aan te maken en regelmatig bij te werken. Ter bescherming moet er ook een gelicentieerd antivirussysteem op de pc zijn geïnstalleerd.

Aanbevolen: