Waar Moet U Het Serienummer Invoeren?

Inhoudsopgave:

Waar Moet U Het Serienummer Invoeren?
Waar Moet U Het Serienummer Invoeren?

Video: Waar Moet U Het Serienummer Invoeren?

Video: Waar Moet U Het Serienummer Invoeren?
Video: De MyHeritage app - genealogisch onderzoek met uw mobiele device 2024, Mei
Anonim

Het invoeren van het serienummer is een verplichte procedure om de authenticiteit van een bepaald digitaal product te bevestigen. Ontwikkelaars geven echter niet altijd duidelijke instructies over deze procedure, waardoor gebruikers zich zelf moeten registreren.

Waar moet u het serienummer invoeren?
Waar moet u het serienummer invoeren?

instructies:

Stap 1

Installeer de benodigde software. Voer het installatiebestand uit en volg de instructies op het scherm. Na een bepaald aantal stappen verschijnt in de regel een speciaal veld waarin u het serienummer of de registratiecode moet invoeren.

Stap 2

Zoek het serienummer van het programma. Het bevindt zich meestal aan de voor- of achterkant van de opstartschijf. Je moet ook de doos van de digitale media inspecteren: soms zit er een briefje met een serienummer in. Als de software vereist dat je een registratienummer invoert, maar je kunt het niet vinden, ga dan naar de website van de ontwikkelaar en probeer daar een oplossing te vinden. Soms is het verkrijgen van een code een afzonderlijke procedure die wordt uitgevoerd op een speciale bron.

Stap 3

Probeer door te gaan met de installatie zonder het serienummer in te voeren. Meestal kan dit zonder enige belemmering, maar tegelijkertijd is het mogelijk om het programma zonder registratie slechts enkele weken of maanden te gebruiken. Hierdoor zult u later alsnog het nummer moeten invoeren. In dit geval verschijnt tijdens het starten van het programma automatisch het bijbehorende venster. Om een toepassing te registreren, inspecteert u de bovenste menubalk. Mogelijk ziet u het tabblad "Registratie", door erop te klikken, kunt u het venster openen voor het invoeren van het serienummer.

Stap 4

Als je een serienummer bij de hand hebt, maar het programma heeft geen speciale sectie om het in te voeren, moet dit hoogstwaarschijnlijk op de website van de ontwikkelaar worden gedaan. U vindt de bijbehorende link in de opties of helpsectie van de applicatie. Voltooi de registratie door naar de website te gaan.

Stap 5

Zorg ervoor dat het serienummer dat u hebt ingevoerd permanent is. Dit wordt meestal aangegeven in het referentiegedeelte van de aanvraag. Als de ingevoerde code tijdelijk wordt genoemd, moet u deze na een tijdje opnieuw ophalen en de toepassing opnieuw registreren. Meestal is een dergelijk systeem aanwezig in antivirusprogramma's, waarvan de sleutel elke maand moet worden vernieuwd.

Aanbevolen: