Hoe Gegevens Uit Het Register Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Gegevens Uit Het Register Te Verwijderen
Hoe Gegevens Uit Het Register Te Verwijderen

Video: Hoe Gegevens Uit Het Register Te Verwijderen

Video: Hoe Gegevens Uit Het Register Te Verwijderen
Video: How To Delete PS4 Accounts 2024, Mei
Anonim

Soms worden per ongeluk sommige programma's met onjuiste instellingen geïnstalleerd. Om geen extra ruimte op de harde schijf in beslag te nemen, wordt dergelijke software onmiddellijk verwijderd. Het wordt echter niet volledig verwijderd, waardoor onnodige bestanden in het systeemregister achterblijven. Dit leidt op zijn beurt tot een verlies aan systeemprestaties. In dergelijke gevallen moet u zelf de benodigde waarden in het register verwijderen.

Hoe gegevens uit het register te verwijderen
Hoe gegevens uit het register te verwijderen

instructies:

Stap 1

Om gegevens uit het register te verwijderen, hebt u natuurlijk een bepaald hulpprogramma nodig. Het zal u helpen de waarden te bewerken die naar dit register zijn geschreven. Een soortgelijk hulpprogramma bestaat op Windows. Het heet "regedit". Om dit hulpprogramma uit te voeren, moet u het venster "Uitvoeren" oproepen. Het wordt opgeroepen door op de sneltoets "Windows + R" te drukken. Daarnaast kan dit via de menu-items "Start" => "Uitvoeren …". Voer in het venster dat verschijnt "regedit" in. Vervolgens moet u op de "Enter"-toets drukken.

Stap 2

Nu moet u de registersleutels vinden die u moet verwijderen. Om dit te doen, biedt het hulpprogramma "regedit" een handige boomachtige navigatie, vergelijkbaar met degene die wordt gebruikt in Windows Verkenner.

Stap 3

Zodra de gewenste sleutel of tak van sleutels is gevonden, klikt u met de rechtermuisknop op de gewenste sleutel of tak. Met deze acties roept u het contextmenu op, waarin u het item "Verwijderen" selecteert.

Stap 4

Op de vraag van het systeem of de gebruiker zeker is van het verwijderen van een sleutel of een tak van sleutels, moet u bevestigend antwoorden, waarvoor u op de knop "Ok" moet klikken. Alles, gegevens uit het register zijn veilig verwijderd.

Aanbevolen: