Hoe Een Beveiligde CD Te Rippen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Beveiligde CD Te Rippen?
Hoe Een Beveiligde CD Te Rippen?

Video: Hoe Een Beveiligde CD Te Rippen?

Video: Hoe Een Beveiligde CD Te Rippen?
Video: YouTube films converteren en CD rippen 2024, Mei
Anonim

Cd's met je favoriete muziek hebben één nadeel: ze verslijten na verloop van tijd en krassen zijn vooral kritiek. En het verschijnen van krassen van de autoradio is een normaal verschijnsel. Daarom maken veel muziekliefhebbers een kopie van de originele schijf, die indien nodig opnieuw kan worden beschreven. Verzamelschijven zijn vaak beveiligd tegen kopiëren. Maar als je wilt, kun je een back-up van je cd maken.

Hoe een beveiligde CD te rippen?
Hoe een beveiligde CD te rippen?

instructies:

Stap 1

Open een zoekmachinepagina zoals Google of Yandex. Typ "download CloneCD" in de zoekbalk. Het is een van de meest geavanceerde software voor het rippen van schijven. Het hulpprogramma Daemon tools kan ook worden gebruikt, hoewel het minder geschikt is voor het kopiëren van beveiligde schijven.

Stap 2

Kloon CD downloaden. Dubbelklik op het installatiebestand en klik meerdere keren op de knop Volgende om dit programma te installeren. Nadat de installatie is voltooid, verschijnt er een bericht waarin u wordt gevraagd om opnieuw op te starten Ga akkoord en start uw computer opnieuw op.

Stap 3

Start het bureaubladpictogram. Het taalkeuzevenster wordt geopend. Geef Russisch op en klik op "OK". Lees het bericht op het scherm over de disclaimer van de programmamakers van de garantie. Vink het vakje aan naast 'Niet meer weergeven' en klik op de knop 'Oké'. Het programmavenster en een bericht over de gebruikskosten worden geopend. Klik op de knop "Probeer" en je kunt het drie weken gebruiken.

Stap 4

Sluit het venster met het programmastartprotocol. Druk op de knop met het schijfsymbool en de bril om de schijfkopieerbewerking te starten. Er is geen extra configuratie vereist, u hoeft alleen de bron-cd te plaatsen.

Stap 5

Klik op de knop "Volgende" en klik op de knop "Bladeren" in het volgende programmavenster. Selecteer een locatie om de schijfkopie op te slaan en geef ook de naam op in Latijnse tekens. Klik vervolgens op de knop "OK" om het kopieerbestand te maken. Na enkele minuten verschijnt de melding “Reading complete” en is alles klaar.

Stap 6

Als u de kopie rechtstreeks op een nieuwe schijf wilt branden, verwijdert u de originele cd uit het station en plaatst u een lege. Sluit het autorun-venster als het verschijnt en start CloneCD opnieuw. Activeer de knop met de schijf en potloodtekening om te beginnen met het opnemen van de back-up. Het programma zal u vragen om het bronbestand op te geven - selecteer de afbeelding die u eerder hebt gemaakt en klik op "OK". Klik op "Volgende" en wacht tot de opname is voltooid.

Aanbevolen: