Hoe Een Beveiligde Dvd Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Beveiligde Dvd Te Branden
Hoe Een Beveiligde Dvd Te Branden

Video: Hoe Een Beveiligde Dvd Te Branden

Video: Hoe Een Beveiligde Dvd Te Branden
Video: Rip Copy-Protected DVDs with Free Software for Windows 10, Mac OS X or Linux 2024, Mei
Anonim

Maak veilige dvd's om gevoelige informatie te bewaren en te voorkomen dat vertrouwelijke bestanden worden gelekt of gestolen. Het is belangrijk om te begrijpen dat het wordt aanbevolen om meerdere technieken tegelijk te gebruiken om maximale bescherming te garanderen.

Hoe een beveiligde dvd te branden
Hoe een beveiligde dvd te branden

Noodzakelijk

  • - Nero Burning Rom;
  • - 7-rits.

instructies:

Stap 1

Nero Burning Rom is een geweldig hulpmiddel voor het maken van een veilige dvd. Download en installeer de volledige versie van dit hulpprogramma. Start uw computer opnieuw op en voer het bestand Nero.exe uit.

Stap 2

Selecteer Dvd-rom (SecurDisk) in het snelmenu. Nadat u een nieuw tabblad hebt geopend, vinkt u het vakje naast "Dataredundancy" aan en selecteert u 7.0 (Excellent). Vink nu het vakje aan naast de optie Wachtwoordbeveiliging. Voer in het veld dat verschijnt twee keer een identieke combinatie in.

Stap 3

Klik op de OK-knop. Klik op het tabblad Label en voer een naam in voor deze schijf. Ga naar het tabblad "Opnemen". Vink het vakje aan naast het item met dezelfde naam. Selecteer in de kolom schrijfsnelheid de gewenste parameter. Het is beter om geen topsnelheid te gebruiken. Dit kan ertoe leiden dat de schijf op sommige apparaten niet kan worden afgespeeld.

Stap 4

Nadat u de opnameparameters hebt voorbereid, klikt u op de knop "Nieuw". Verplaats de gewenste gegevens naar de linkerkolom. Gebruik het rechtermenu van het werkvenster om naar bestanden te zoeken. Wanneer de lijst met te branden bestanden is voltooid, klikt u op de knop Nu branden. Wacht tot de gegevensregistratieprocedure is voltooid.

Stap 5

Als u de kwaliteit van de bescherming wilt verbeteren, moet u de bestanden voor het schrijven in een versleuteld archief inpakken. Gebruik hiervoor het 7-zip-programma. Selecteer eerst een willekeurig bestand, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Toevoegen aan archief".

Stap 6

Stel na het openen van het archiefvenster de modus "Geen compressie" in. Vink het vakje naast "Wachtwoord instellen" aan en voer de gewenste combinatie in. Uiteraard moet dit wachtwoord anders zijn dan de combinatie die is ingesteld om toegang te krijgen tot de schijf. Kopieer nu alle andere bestanden naar het gegevensarchief. Brand het resulterende zipbestand naar dvd-media met Nero-software zoals beschreven in de vorige stappen.

Aanbevolen: