Hoe Een Karaoke-schijf Te Rippen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Karaoke-schijf Te Rippen?
Hoe Een Karaoke-schijf Te Rippen?

Video: Hoe Een Karaoke-schijf Te Rippen?

Video: Hoe Een Karaoke-schijf Te Rippen?
Video: Hoe Het Danst - Karaoke - Marco Borsato Armin van Buuren Davina Michelle Tutorial 2024, April
Anonim

Als u een karaoke-schijf wilt kopiëren, kunt u dit op elk moment doen, u hoeft alleen maar een computer te hebben. Er zijn drie hoofdmanieren om een schijf te kopiëren, die elk betrekking hebben op het overbrengen van informatie naar een specifiek type media.

Hoe een karaoke-schijf te rippen?
Hoe een karaoke-schijf te rippen?

Noodzakelijk

Karaokeschijf, computer, flashstation, schijf

instructies:

Stap 1

Een karaoke-schijf kopiëren naar een harde schijf. Om een karaokeschijf naar de harde schijf van uw computer te kopiëren, moet u deze stappen volgen. Maak een map op uw harde schijf en geef deze een naam. Om dit te doen, opent u een willekeurig gedeelte van de harde schijf en selecteert u door met de rechtermuisknop te klikken het commando "Maken" - "Nieuwe map".

Stap 2

Daarna moet u de karaokeschijf in het station van uw computer plaatsen. Nadat u hebt gewacht tot het is geladen, annuleert u autorun en opent u het gedeelte "Deze computer". Beweeg de muiscursor over het karaokeschijfpictogram en klik er vervolgens met de rechtermuisknop op. Selecteer Openen in de lijst met opdrachten die wordt weergegeven. Selecteer alle bestanden die u in het volgende venster ziet en druk vervolgens op de knoppen Ctrl + C. Open de eerder gemaakte map en druk er vervolgens op Ctrl + V. Het systeem kopieert de schijf naar deze map.

Stap 3

Een schijf kopiëren van karaoke naar schijf. Om een schijf naar een schijf te herschrijven, moet u eerst alle stappen herhalen die in de eerste stap zijn beschreven. Nadat de informatie van de media naar een map op de computer is gekopieerd, verwijdert u de karaoke-schijf en plaatst u in plaats daarvan een lege schijf van gelijke grootte. Zodra de schijf klaar is voor gebruik, kopieert u de karaoke-mediabestanden ernaar door ze in de map op de harde schijf te selecteren en naar de schijfmap te slepen. Het opnameproces begint, waarna u de karaokeschijf naar een ander medium kunt kopiëren.

Stap 4

Een karaoke-schijf kopiëren naar een geheugenkaart. U kunt ook een karaokeschijf naar een USB-stick kopiëren. Om dit te doen, steekt u een geheugenstick in de USB-poort en maakt u daarin een map voor karaokebestanden. Zoals in de eerste stap, plaatst u de karaoke-schijf in het computerstation en annuleert u vervolgens autorun en kopieert u alle informatie ervan met behulp van de selectie en de Ctrl + C-toetsen. Open de voorbereide map op de USB-stick en klik er met de rechtermuisknop in. Selecteer de opdracht Plakken. De informatie van de karaoke-schijf wordt overgebracht naar de flashkaart. In de toekomst kunt u bestanden naar elk type media overbrengen.

Aanbevolen: