Het Systeemregister Opschonen

Inhoudsopgave:

Het Systeemregister Opschonen
Het Systeemregister Opschonen

Video: Het Systeemregister Opschonen

Video: Het Systeemregister Opschonen
Video: Fix, Clean And Repair Windows 10/8/7 Registry [Tutorial] 2024, Mei
Anonim

Om de constante "vertragingen" van het systeem tegen te gaan, worden alle middelen gebruikt: onnodige programma's verwijderen, schijfruimte defragmenteren, enz. Maar deze methoden helpen slechts ten dele, omdat hoge prestaties worden beïnvloed door de grootte van de registerbestanden, die na verloop van tijd aanzienlijk groter worden dan hun oorspronkelijke grootte.

Het systeemregister opschonen
Het systeemregister opschonen

Noodzakelijk

Wise Registry Cleaner-software

instructies:

Stap 1

Als u nog niet wist dat er een systeemregister was, zou dit een openbaring voor u kunnen zijn. Het register is een soort dagboek dat elke actie van het systeem registreert: programma's installeren of verwijderen, bestanden en mappen maken of bewerken, enz. Om het besturingssysteem terug te brengen naar zijn vroegere flexibiliteit, is het noodzakelijk om het register te reinigen van ongebruikte sleutels en parameters.

Stap 2

Om dit te doen, kunt u de gratis Wise Registry Cleaner gebruiken, die u kunt downloaden via de volgende link https://www.wisecleaner.com/download.html. Ga naar het Wise Registry Cleaner Free-blok en klik op de knop Gratis downloaden om de standaardversie te downloaden. Om de draagbare versie te downloaden, klikt u op de bijbehorende link.

Stap 3

Nadat u het hebt geïnstalleerd, kunt u een extra taalpakket downloaden door terug te keren naar de officiële programmapagina op internet en op de link Language Pack te klikken. Klik op de geladen pagina op de link met de gewenste vertaling en sla deze op in de map die overeenkomt met het onlangs geïnstalleerde hulpprogramma.

Stap 4

Het programma wordt gestart door te dubbelklikken op de snelkoppeling op het bureaublad (standaardversie) of het bestand WiseRegCleaner.exe (draagbare versie). Er verschijnt een pop-upvenster in het hoofdvenster van het programma, waarin u wordt aangeboden om een reservekopie te maken voor later systeemherstel. Klik eventueel op Ja of Nee.

Stap 5

De programma-interface is in het Engels totdat u deze in de instellingen wijzigt. Klik hiervoor op de knop Instellingen in de rechterbovenhoek van het programmavenster. Ga op het tabblad Algemeen naar het blok Standaardtaal, selecteer Russisch in de vervolgkeuzelijst en klik op de knop "OK".

Stap 6

Ga in het hoofdvenster naar het tabblad "Registeropruiming" en klik op de knop "Start" onderaan het programma. Wanneer het scannen is voltooid, klikt u op de knop Opschonen. Sluit het programma af en start uw computer opnieuw op om te controleren of de opstartsnelheid van het systeem toeneemt.

Aanbevolen: