Populaire Programma's Voor Het Opschonen Van Het Register

Inhoudsopgave:

Populaire Programma's Voor Het Opschonen Van Het Register
Populaire Programma's Voor Het Opschonen Van Het Register

Video: Populaire Programma's Voor Het Opschonen Van Het Register

Video: Populaire Programma's Voor Het Opschonen Van Het Register
Video: Computer sneller maken/opschonen (Tips Windows 10) - Hulpstation, computerhulp aan huis 2024, Mei
Anonim

Heel vaak zullen pc-gebruikers merken dat hun computer veel langzamer werkt dan vroeger. Dit houdt rechtstreeks verband met de verstopping van het systeemregister en er zijn speciale programma's nodig om het op te schonen, waarvan er tegenwoordig nogal wat zijn.

Populaire programma's voor het opschonen van het register
Populaire programma's voor het opschonen van het register

Een vuil register kan een directe impact hebben op de efficiëntie van de hele computer als geheel. Sommige veelvoorkomende functies, die voorheen minder dan een seconde duurden, kunnen enkele seconden duren, en in de meest ernstige gevallen zelfs enkele minuten. Dit heeft natuurlijk invloed op de productiviteit van het werken met een computer, en hoe langer u wacht met het oplossen van een dergelijk probleem, hoe meer de situatie zal verslechteren.

Regcleaner

Om ervoor te zorgen dat uw computer goed werkt, moet u het register regelmatig opschonen. Dit kan handmatig worden gedaan, maar zoals u weet, staat de voortgang niet stil, en zelfs deze procedure is nu geautomatiseerd en kan worden uitgevoerd met speciale programma's.

Een gebruiker kan bijvoorbeeld het programma Regcleaner gebruiken. Dankzij de eenvoudige en intuïtieve interface van dit programma kan de gebruiker het register in slechts een paar klikken wissen. De software zelf werkt als volgt: het voert een volledige scan uit van het systeem en zijn register, waarbij het zoekt naar informatie over de verwijderde programma's en verschillende bestandsassociaties. Na het voltooien van deze procedure krijgt de gebruiker gedetailleerde statistieken te zien, die hij met een speciale knop onnodige bestanden in het register kan verwijderen. Bovendien kan het programma zoeken naar informatie over oude, ongebruikte programma's, niet-geïnstalleerde programma's, ongebruikte DLL-bestanden verwijderen en het programma is ook in staat om back-ups van bestanden te maken voordat ze worden verwijderd. Als gevolg hiervan kunnen na het voltooien van alle beschreven acties de prestaties van de computer aanzienlijk toenemen.

CCleaner

Dit programma is natuurlijk niet het enige. Er is nog een analoog - CCleaner. Het enige verschil met de vorige versie is dat de gebruiker met het CCleaner-programma niet alleen het register kan opschonen, maar ook informatie over verschillende programma's op de computer volledig kan verwijderen en volledig kan optimaliseren. Met het programma kunt u onnodige en ongebruikte bestanden verwijderen, ruimte op harde schijven vrijmaken, het register opschonen en Windows sneller starten. Bovendien kunt u met behulp van deze software "sporen opschonen" van de online activiteit van de gebruiker, dat wil zeggen, de geschiedenis in browsers verwijderen, cookies verwijderen, enz. Als gevolg hiervan kunnen we zeggen dat het CCleaner-programma een volledige set van verschillende functies die de prestaties van de personal computer van de gebruiker kunnen verbeteren.

Deze twee programma's worden absoluut gratis verspreid, wat betekent dat iedereen ze gemakkelijk op internet kan vinden, downloaden en gebruiken voor het beoogde doel.

Aanbevolen: