Hoe Het Scherm In Het Spel Te Verkleinen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Scherm In Het Spel Te Verkleinen
Hoe Het Scherm In Het Spel Te Verkleinen

Video: Hoe Het Scherm In Het Spel Te Verkleinen

Video: Hoe Het Scherm In Het Spel Te Verkleinen
Video: Zo ga je slim om met een erfenis of schenking • Kijker aan Z 2024, April
Anonim

Het verkleinen van het scherm van een game kan de belasting van de processor van de computer verminderen, terwijl de helderheid van het beeld behouden blijft. Er zijn verschillende manieren om deze taak te volbrengen.

Hoe het scherm in het spel te verkleinen
Hoe het scherm in het spel te verkleinen

instructies:

Stap 1

Gebruik de spelmodus met vensters. Gebruik hiervoor de sneltoets alt="Image" en Tab. Probeer ook de instellingen van het spel zelf te wijzigen. De meeste moderne games ondersteunen de afspeelmodus met vensters. Een andere manier om naar de gewenste modus over te schakelen, is door consolecommando's te gebruiken.

Stap 2

Maak een nieuwe snelkoppeling voor het spel en open het contextmenu door met de rechtermuisknop te klikken. Geef Eigenschappen op en typ -windowed op de regel Object aan het einde van het bestandsadres. Deze actie zal een parameter creëren die het spel start in de venstermodus.

Stap 3

Verklein de grootte van het spelvenster zelf door de rand naar de gewenste grootte te slepen. Deze methode werkt mogelijk niet in toepassingen die deze functie niet ondersteunen.

Stap 4

Probeer uw schermresolutie te wijzigen. Om dit te doen, start u het spel en roept u het hoofdmenu op. Selecteer het item "Instellingen" en selecteer de link "Video-instellingen". Zoek het gedeelte "Spelresolutie" en breng de nodige wijzigingen aan. Bevestig het opslaan van de aangebrachte wijzigingen door op de knop "Toepassen" te klikken en start het spel opnieuw.

Stap 5

Profiteer van de mogelijkheid om de parameters van de computer zelf te wijzigen. Roep hiervoor het bureaubladcontextmenu op door met de rechtermuisknop te klikken en selecteer het item "Eigenschappen". Ga naar het tabblad "Opties" van het dialoogvenster dat wordt geopend en zoek het gedeelte "Schermresolutie". Wijzig de bestaande waarden in de vereiste waarden en bevestig uw keuze door op de knop "Toepassen" te klikken.

Stap 6

Een meer geavanceerde methode om de schermresolutie te wijzigen, is door de registervermeldingen te bewerken. Om het te gebruiken, roept u het hoofdmenu op door op de knop "Start" te klikken en gaat u naar het dialoogvenster "Uitvoeren". Typ regedit in de regel "Openen" en bevestig de lancering van het hulpprogramma Register-editor door op de knop OK te klikken.

Stap 7

Vouw de tak HKEY_CURRENT_USERSoftware game_name game_nameSettings uit en zoek de parameters met de naam ScreenHeight en ScreenWidth. Open de gewenste sleutel door met de muis te dubbelklikken en schakel het selectievakje in de regel "Decimaal" in voor een gemakkelijke weergave van waarden. Breng de gewenste wijzigingen aan en sla op.

Aanbevolen: