Hoe Het Spel Volledig Scherm Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel Volledig Scherm Te Maken
Hoe Het Spel Volledig Scherm Te Maken

Video: Hoe Het Spel Volledig Scherm Te Maken

Video: How to play game full screen in pc and laptops 2022, December
Anonim

Relatief oude games zijn ontworpen om te draaien op monitoren met een beeldverhouding van 4: 3. Bij het spelen van dergelijke games op breedbeeldmonitoren met een verhouding van 16:9 kunnen er zwarte balken aan de zijkanten van het scherm verschijnen.

Hoe het spel volledig scherm te maken
Hoe het spel volledig scherm te maken

Het is nodig

Toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Er zijn speciale methoden waarmee je oude games kunt spelen door de afbeelding uit te breiden naar volledig scherm. Probeer eerst de instellingen voor het spel zelf aan te passen. Voer het uit en open het instellingenmenu. Zoek het submenu voor het aanpassen van de schermresolutie en grafische effecten. Zoek het item Breedbeeld of "Breedbeeld" en activeer het. Start het spel opnieuw.

Stap 2

Als zo'n functie niet bestaat, probeer dan zelf de benodigde code te schrijven. Maak een snelkoppeling naar het exe-bestand dat u opent om het spel te starten. Klik erop met de rechtermuisknop en selecteer "Eigenschappen". Ga naar het tabblad "Snelkoppeling". Voeg in het veld "Object" de regel / breedbeeld of –breedbeeld toe na de bestandsnaam. Probeer deze commando's binnen en buiten de aanhalingstekens in te voeren. Voer de snelkoppeling elke keer uit om de afbeeldingsparameters te controleren.

Stap 3

Als deze methoden niet helpen, probeer dan de stuurprogramma's van uw videokaart bij te werken. De standaardsoftware van sommige videoadapters is oorspronkelijk ontworpen om alleen met grootformaat schermen te werken. Ga naar de website van de fabrikant van de videokaart die je gebruikt. Meestal zijn dit bronnen www.ati.com, www.nvidia.ru of www.asus.ru.

Stap 4

Open het downloadmenu en vul de tabel in zodat het systeem de software voor de gewenste videokaart kan selecteren. Zorg ervoor dat u het juiste besturingssysteem opgeeft dat u gebruikt. Download de nieuwste versie van de voorgestelde software en installeer deze.

Stap 5

Start je computer opnieuw op en probeer het spel te starten. Als u een laptop gebruikt, zorg er dan voor dat de videokaart in de maximale prestatiemodus draait. In de energiebesparende modus starten sommige toepassingen mogelijk niet correct, wat van invloed kan zijn op de beeldinstellingen.

Populair per onderwerp