Hoe Het Toetsenbord Op Het Scherm Weer Te Geven

Inhoudsopgave:

Hoe Het Toetsenbord Op Het Scherm Weer Te Geven
Hoe Het Toetsenbord Op Het Scherm Weer Te Geven

Video: Hoe Het Toetsenbord Op Het Scherm Weer Te Geven

Video: Windows 10 - toetsenbordinstelling 2022, December
Anonim

Als het hardwaretoetsenbord kapot gaat, kunt u altijd het softwaretoetsenbord gebruiken om informatie in te voeren. Hier zijn speciale toepassingen voor. U kunt het ook weergeven met standaard systeemtools.

Hoe het toetsenbord op het scherm weer te geven
Hoe het toetsenbord op het scherm weer te geven

Het is nodig

  • - Windows- of Linux-besturingssysteem,
  • - software voor het virtuele toetsenbord.

instructies:

Stap 1

Als er geen aanvullende instellingen voor het virtuele toetsenbord nodig zijn, kunt u het standaard Windows-programma gebruiken. Het staat in het Startmenu - Accessoires - Toegankelijkheid - Schermtoetsenbord. De gebruikelijke lay-out wordt op het scherm weergegeven; om op de toetsen te drukken, volstaat het om met de muis op de overeenkomstige knop te klikken.

Stap 2

Een ander bekend Windows-programma is "Virtual Keyboard". Met zijn hulp kunt u ook vertrouwelijke gegevens invoeren, omdat: het is niet altijd mogelijk om jezelf te beschermen tegen spyware die toetsaanslagen registreert. Het programma heeft 75 taallay-outs.

Stap 3

Als u het virtuele toetsenbord op verschillende systemen moet gebruiken, kunt u het programma J Virtual Keyboard gebruiken. Het voordeel is dat het in Java is geschreven en op elk platform kan worden uitgevoerd, het volstaat om de bijbehorende virtuele machine op het systeem te installeren.

Stap 4

Er is ook het Comfort-toetsenbordprogramma op het scherm. Hiermee kunt u niet alleen de lay-out aanpassen, maar ook de breedte van het scherm, transparantie, waardoor u het volledige scherm onder het toetsenbord kunt zien. Het biedt allerlei instellingen met betrekking tot de plaatsing van het toetsenbord op het bureaublad (bijvoorbeeld een modus waarmee u het in een "ventilator" in de hoeken van de monitor kunt plaatsen). Het programma zal vooral handig zijn voor eigenaren van aanraakschermen en tablet-pc's.

Stap 5

Voor Linux is er een bijbehorend GOK-pakket, dat de gewenste lay-out op een vergelijkbare manier weergeeft en de bijbehorende functionaliteit biedt wanneer u met de muis op de gewenste toets in het programmavenster drukt. Er is ook een GTKeyboard-toepassing voor Gnome, waarmee u gemakkelijk het virtuele toetsenbord op het aanraakscherm kunt gebruiken.

Populair per onderwerp