Hoe U De Open Poorten Op Uw Computer Kunt Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe U De Open Poorten Op Uw Computer Kunt Achterhalen
Hoe U De Open Poorten Op Uw Computer Kunt Achterhalen

Video: Hoe U De Open Poorten Op Uw Computer Kunt Achterhalen

Video: Hoe U De Open Poorten Op Uw Computer Kunt Achterhalen
Video: How to Check List of Open Ports in Windows 10? 2024, Mei
Anonim

De aanwezigheid van open poorten op uw pc moet absoluut worden geïnstalleerd, omdat deze kunnen dienen als reden voor het binnendringen van schadelijke software in het systeem. Dit kan op verschillende manieren.

Hoe u de open poorten op uw computer kunt achterhalen
Hoe u de open poorten op uw computer kunt achterhalen

instructies:

Stap 1

Installeer antivirus en firewall op uw pc. Dit is de gemakkelijkste manier om de open poorten te achterhalen. Bovendien kunt u op deze manier de invloed van schadelijke software op uw pc voorkomen. Als er nog geen antivirus- en firewallprogramma's op uw computer zijn geïnstalleerd, is het mogelijk dat open sweats al met succes worden uitgebuit door schadelijke software en spyware.

Stap 2

Probeer open potten online te vinden. Om dit te doen, hebt u een dienst op internet nodig die vergelijkbare diensten aanbiedt. Voer een online test uit om open poorten te vinden die een maas in de wet kunnen zijn voor schadelijke software. Open poorten worden rood gemarkeerd in de algemene lijst. Noteer de individuele naam van de open poort zodat u deze later kunt sluiten.

Stap 3

Sluit de gedetecteerde open poorten. Dit kan met speciale programma's. De meest betaalbare en gemakkelijk te gebruiken is Windows Worms Door Cleaner. Dit programma vereist geen installatie en is slechts 50 kb groot. Download dit programma op de officiële website en voer het vervolgens uit op uw pc.

Stap 4

Sluit de kwaadaardige poort die eerder werd getoond in de testanalyse. Start vervolgens uw pc opnieuw op. Installeer in de toekomst een firewall om open poorten te bewaken. Outpost Firewall is perfect voor deze doeleinden.

Stap 5

Controleer uw pc met het gratis AVZ-programma. Het helpt bij het identificeren van fouten in de systeemconfiguratie die kunnen worden veroorzaakt door de invloed van een open poort. Bovendien, als de toegang openstaat voor een anonieme gebruiker, moet deze voor de veiligheid van uw pc worden gesloten.

Aanbevolen: