Hoe U De Netwerkkaart Van Uw Computer Kunt Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe U De Netwerkkaart Van Uw Computer Kunt Achterhalen
Hoe U De Netwerkkaart Van Uw Computer Kunt Achterhalen

Video: Hoe U De Netwerkkaart Van Uw Computer Kunt Achterhalen

Video: Hoe U De Netwerkkaart Van Uw Computer Kunt Achterhalen
Video: How to get your product key for Windows 7/8/10 2023, December
Anonim

Bijna elke gebruiker van een personal computer (zowel een desktopcomputer als een laptop) kan zich momenten herinneren waarop deze computer voortdurend problemen begon te veroorzaken en geen enkel voordeel opleverde. Het is vaak niet helemaal duidelijk hoe de ene pc verschilt van de andere behalve de schermbreedte. En vragen als "welke kloksnelheid, hoeveel RAM of welke videokaart" kunnen verwarrend zijn, hoewel het belangrijk is om te weten. En als u wilt weten welke netwerkkaart zich op de computer bevindt, moet u het volgende doen.

Hoe u de netwerkkaart van uw computer kunt achterhalen
Hoe u de netwerkkaart van uw computer kunt achterhalen

Het is nodig

Computer, muis, Windows-besturingssysteem, netwerkkaart

instructies:

Stap 1

Het is noodzakelijk om op de knop "Start" in de linkerbenedenhoek van het bureaublad te klikken (een knop in de vorm van een cirkel met een vierkleurige vlag) en het item "Computer" te vinden in het menu dat verschijnt. Als dit item niet wordt weergegeven in het Start-menu, klik er dan op terwijl u de rechtermuisknop ingedrukt houdt op een vrije ruimte in het Start-menu en selecteer Eigenschappen (dit geldt voor het Windows 7-besturingssysteem). Open een venster met verschillende tabbladen, van waaruit u het menu "Start" selecteert en op de knop "Configureren" drukt. In het geopende venster vinden we het computeritem en selecteren we de optie "Weergeven als link" en klikken op de "ok"-knop hieronder. Druk daarna in het venster "Eigenschappen van de taakbalk" en het menu "Start" op de knop "ok". Nu is het item "Computer" verschenen in het menu "Start". Klik erop (terwijl je de rechtermuisknop ingedrukt houdt) en selecteer "Eigenschappen".

Stap 2

In het geopende venster vinden we het item "Apparaatbeheer" en klikken erop. In dit venster vindt u informatie over alle apparaten die op de computer zijn geïnstalleerd. In de lijst moet u het item "Netwerkapparaten" vinden (in Windows 7 gaat dit item vergezeld van een kleine afbeelding met twee schermen en een grijsgroene draad eronder).

Stap 3

Nadat u op het driehoekje naast het item "Netwerkadapters" hebt geklikt, wordt een lijst geopend met de netwerkadapter die zich op uw computer bevindt. Door met de muis te zweven en op het "netwerkapparaat" te klikken (terwijl u de rechtermuisknop ingedrukt houdt), kunt u het item "Eigenschappen" selecteren en in het menu dat wordt geopend, alle benodigde informatie vinden over de netwerkkaart die is ingeschakeld de computer - fabrikant, locatie, stuurprogramma's en aantal andere eigenschappen.

Aanbevolen: