Hoe Open Poorten Te Zien

Inhoudsopgave:

Hoe Open Poorten Te Zien
Hoe Open Poorten Te Zien

Video: Hoe Open Poorten Te Zien

Video: Hoe Open Poorten Te Zien
Video: How to Check List of Open Ports in Windows 10? 2024, April
Anonim

Er zijn verschillende manieren om open poorten te bekijken. Opgemerkt moet worden dat sommige open poorten een potentiële bedreiging kunnen vormen voor het besturingssysteem, en als een dergelijke poort daadwerkelijk wordt geïdentificeerd, moet het probleem dringend worden verholpen.

Hoe open poorten te zien
Hoe open poorten te zien

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u er meteen rekening mee houden dat een open en potentieel gevaarlijke poort in het systeem hoogstwaarschijnlijk aangeeft dat de computer een zeer ineffectief beveiligingsprogramma heeft. Als internet constant wordt gebruikt, is het eenvoudigweg noodzakelijk om de veiligheid van het besturingssysteem te waarborgen. Om dit te doen, moet u een effectieve antivirus installeren (bijvoorbeeld Kaspersky Internet Security). Vaak worden in plaats van goede bescherming kleine gratis applicaties gebruikt, die helaas geen volledige beveiliging van het systeem kunnen bieden.

Stap 2

De eenvoudigste manier om poorten te bekijken is met een online controle. Om het te doen, volg gewoon de link https://2ip.ru/port-scaner en wacht vervolgens op de resultaten. Als tijdens de controle een potentieel gevaar wordt gevonden (LUISTEREN in rood), moet u de informatie over de poort apart in een notitieblok noteren, omdat dit dringend moet worden gecorrigeerd

Stap 3

U kunt het probleem snel oplossen met een klein hulpprogramma dat geen installatie vereist. Het heet Windows Worms Doors Cleaner met maar één functie: het sluiten van potentieel gevaarlijke poorten. U kunt de applicatie hier downloaden https://2ip.ru/download/wwdc.exe. Zodra de scannerpoort. Dan moet u uw computer opnieuw opstarten. Er moet ook worden opgemerkt dat dit niet voorkomt dat een dergelijk probleem opnieuw optreedt, deze actie wordt uitgevoerd om de veiligheid, om zo te zeggen, haastig te waarborgen, maar in de toekomst is het noodzakelijk om aanvullende en effectievere bescherming te installeren

Stap 4

Na het sluiten van een potentieel gevaarlijke poort, moet u uw computer grondig scannen met beveiligingssoftware. Als u geen geld wilt uitgeven aan het beschermen van uw computer, kunt u de gratis CureIt-toepassing of de eenmalige Kaspersky Virus Removal Tool gebruiken. Het is ook aan te raden om een firewall te installeren (bijvoorbeeld Comodo Internet Security).

Aanbevolen: