Hoe Een Dvd-schijf Te Branden Met Nero 6

Inhoudsopgave:

Hoe Een Dvd-schijf Te Branden Met Nero 6
Hoe Een Dvd-schijf Te Branden Met Nero 6

Video: Hoe Een Dvd-schijf Te Branden Met Nero 6

Video: Hoe Een Dvd-schijf Te Branden Met Nero 6
Video: How to burn a CD/DVD by nero express 2019 2024, Mei
Anonim

Nero is een van de gemakkelijkst te gebruiken toepassingen voor het knippen van video's. De software is ontworpen om cd's, dvd's te branden en wordt zelfs gebruikt als een diavoorstelling of filmeditor. Als u een dvd-videoproject wilt branden of "rippen", kunt u dat binnen enkele minuten doen.

Hoe een dvd-schijf te branden met Nero 6
Hoe een dvd-schijf te branden met Nero 6

instructies:

Stap 1

Open Nero en klik op de dvd-knop bovenaan het scherm. Een andere optie is cd of cd. Klik op het pictogram Foto's en video's voor uw foto's en film. Selecteer de optie Maak je eigen dvd-video. Wacht tot het programma begint met downloaden. Hiermee wordt automatisch een nieuw project gemaakt.

Stap 2

Voeg video toe aan uw project door deze te kopiëren en in het programma te plakken of door op de link in het menu "Videobestanden toevoegen" te klikken. Gebruik de speciale balk onder aan het scherm om te zien hoeveel gegevens uw dvd in totaal heeft. De blauwe indicator zal verschijnen als er voldoende ruimte is, maar als de dvd vol is, wordt deze rood.

Stap 3

Klik op de knop "Scène maken" om een aangepaste filmindeling in scènes in te stellen. Als u wilt dat het programma dit automatisch doet, klikt u op het pictogram Meer en schakelt u vervolgens het selectievakje Scènes automatisch maken in.

Stap 4

Klik op de knop "Volgende" om door te gaan met het maken van een menu voor de film. Vul de vereiste informatie in de titel in, zoals de titel van de film of "Mijn dvd". Selecteer de dvd-achtergrond aan de rechterkant. Het programma bevat al standaard achtergronden, waaronder categorieën zoals Evenementen en Natuur, maar u kunt ook elke gewenste afbeelding importeren.

Stap 5

Klik op "DVD Preview" in het hoofdmenu. Geef de mogelijkheid op om de afstandsbediening te gebruiken voor scrollen door menu's, videoweergave en dvd-navigatie.

Stap 6

Selecteer Volgende om de definitieve selectie van het item te maken. Plaats uw dvd in het station en klik op de knop Branden. Het programma maakt eerst alle videobestanden compatibel voor dvd en brandt ze vervolgens automatisch op schijf. De dvd wordt uit de sleuf van de computer verwijderd zodra het proces is voltooid.

Aanbevolen: