Een Cd Branden Met Nero

Inhoudsopgave:

Een Cd Branden Met Nero
Een Cd Branden Met Nero

Video: Een Cd Branden Met Nero

Video: Een Cd Branden Met Nero
Video: Een .ISO-bestand branden op CD of DVD met Nero 2024, Mei
Anonim

Er is een enorm aantal programma's waarmee u informatie op dvd en cd-media kunt branden. Ze hebben allemaal hun eigen voor- en nadelen. Het is erg belangrijk om het juiste hulpprogramma te kiezen om er snel en prettig mee te kunnen werken.

Hoe een cd te branden met
Hoe een cd te branden met

Noodzakelijk

  • - Nero Burning Rom;
  • - CD-schijf;
  • - Cd/dvd-station.

instructies:

Stap 1

Als u liever met betaalde hulpprogramma's van hoge kwaliteit werkt, dan is Nero Burning Rom iets voor u. Volg de link https://www.nero.com/rus en download de vereiste versie van dit programma.

Stap 2

Installeer het gedownloade schijfhulpprogramma. Start uw computer opnieuw op nadat u dit proces hebt voltooid. Open neroexpress.exe. Selecteer in het venster "Nieuwe compilatie" dat wordt geopend het type media waarop moet worden opgenomen. In dit geval is het een cd.

Stap 3

Selecteer nu het type informatie dat naar schijf wordt gekopieerd. Als u slechts een heleboel bestanden wilt opnemen, selecteert u Mixed Mode CD.

Stap 4

Klik op het tabblad "Sticker". Voer een titel in die na het branden aan de schijf wordt toegewezen. Ga naar het menu "Opnemen". Vink het vakje aan naast het item met dezelfde naam. Schakel nu het selectievakje 'Schijf voltooien' uit.

Stap 5

Stel de schrijfsnelheid van deze schijf in. Onthoud dat het snel kopiëren van bestanden kan leiden tot incompatibiliteit van de resulterende schijf met sommige apparaten. Klik op de knop Nieuw.

Stap 6

Gebruik het rechtervenster met de titel "Browsers" om de bestanden te vinden die u nodig hebt. Verplaats ze naar het menu Gegevens. Nadat u alle bestanden hebt voorbereid, klikt u op de knop "Nu branden". Na een tijdje wordt de schijf automatisch uit het station verwijderd.

Stap 7

Als je een schijf wilt branden die bepaalde eigenschappen heeft, zoals een live-cd of een andere opstartbare schijf, gebruik dan de cd-rom-functie (opstarten). Open het opgegeven menu.

Stap 8

Klik op de knop Bladeren in het submenu Afbeeldingsbestand. Selecteer het ISO-bestand dat de opstartschijfkopie is. Activeer de functie "Finalize Disc".

Stap 9

Klik op de knop Nieuw. Zorg ervoor dat de afbeeldingsbestanden aan het project zijn toegevoegd. Klik op de knop Branden. Controleer de schijf na het schrijven van gegevens.

Aanbevolen: