Een Dvd Branden Met Nero

Inhoudsopgave:

Een Dvd Branden Met Nero
Een Dvd Branden Met Nero

Video: Een Dvd Branden Met Nero

Video: Een Dvd Branden Met Nero
Video: Burning Mp4 to DVD - Vcd, Nero Video 2019 2024, Mei
Anonim

Dvd's gaan niet eeuwig mee. Ze zijn gemakkelijk bekrast en beschadigd, zelfs als ze correct worden behandeld. En zelfs als u de schijf op de plank legt en met rust laat, zal de dvd na verloop van tijd nog steeds verslechteren. Daarom moet u het soms opnieuw schrijven of vooraf een back-up maken. Hoe dan ook, het is heel eenvoudig om bijvoorbeeld een dvd te branden met het populaire Nero-programma.

Een dvd branden met Nero
Een dvd branden met Nero

Noodzakelijk

Computer, Nero-programma

instructies:

Stap 1

Sluit alle programma's, plaats een lege dvd in uw station en open Nero Express. Selecteer uw recorder in de vervolgkeuzelijst bovenaan het venster en vervolgens het menu-item DVD-Video.

Stap 2

Definieer de parameters van de schijf (DVD - DVD5) en klik op "Toevoegen" - de knop gemarkeerd met een groen plusje. Er verschijnt een venster waarin u bestanden aan het project kunt toevoegen. Om dit te doen, geeft u eenvoudig de locatie van de map "VIDEO-TS" aan en de rest van het werk zal door het programma worden gedaan. Een andere mogelijkheid is om deze map met de muis rechtstreeks naar het programmavenster te slepen. Klik vervolgens op Volgende.

Stap 3

Het venster dat wordt geopend, toont de structuur van de dvd. Houd er rekening mee dat pogingen om een dvd-video te branden met een onjuiste structuur, ontbrekende of beschadigde bestanden niet succesvol zullen zijn. Het programma laat u weten dat deze bestanden niet compatibel zijn met het dvd-formaat en dat de schijf niet kan worden gebrand. De standaardstructuur van een dvd-videoproject bestaat uit drie bestandstypen: VOB, IFO en BUP. Het project moet bestanden van alle drie typen bevatten. Houd er ook rekening mee dat het programma geen bestanden van andere formaten accepteert. Als je avi-bestanden hebt maar geen dvd, lees dan de handleiding Hoe je avi op dvd kunt branden. Nadat de bestanden aan het project zijn toegevoegd, klikt u op Volgende.

Stap 4

Selecteer in het volgende venster de opnamesnelheid. Standaard staat de snelheid op de maximaal mogelijke waarde voor deze dvd-rom. Houd er echter rekening mee dat hoe lager de schrijfsnelheid, hoe minder fouten in de bufferoverloop zullen optreden en dus hoe beter de schijf zal worden beschreven. Hierdoor gaat de schijf langer mee. In hetzelfde venster kunt u een vinkje plaatsen naast het item "gegevens verifiëren na opname". Het duurt langer, maar u kunt er bijvoorbeeld zeker van zijn dat u een vloeibare kopie hebt voordat u dvd-bestanden van uw harde schijf verwijdert.

Stap 5

Plaats een schijf in uw dvd-station als u dit nog niet hebt gedaan. Klik vervolgens op "Branden" en de schijf begint te branden. Dit proces kan enige tijd duren. De snelheid is afhankelijk van de specifieke instellingen en de hoeveelheid gegevens die wordt vastgelegd.

Aanbevolen: