Hoe Dvd Te Branden Met Nero 6

Inhoudsopgave:

Hoe Dvd Te Branden Met Nero 6
Hoe Dvd Te Branden Met Nero 6

Video: Hoe Dvd Te Branden Met Nero 6

Video: Hoe Dvd Te Branden Met Nero 6
Video: Ashampoo Burning Studio 6 FREE Uitleg Hoe Een Film DVD Branden 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel programma's voor het opnemen van informatie op optische schijven. Maar ze zijn niet allemaal zo populair als het Nero-programma. Dankzij de intuïtieve interface, hoge betrouwbaarheid en eenvoud is Nero tegenwoordig een van de meest populaire programma's voor het branden van schijven. Als u nog niet te maken hebt gehad met het opnemen van informatie op schijven, is het raadzaam hiermee te beginnen.

Hoe dvd te branden met Nero 6
Hoe dvd te branden met Nero 6

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - dvd-schijf;
  • - Nero 6-programma.

instructies:

Stap 1

Plaats een lege dvd- of dvd-rw-schijf in het station. Voer het programma uit. Klik bovenaan in het midden van het venster op het pijltje en selecteer het formaat van de schijven waarmee je gaat werken. In dit geval is dat dvd, maar u kunt ook cd/dvd selecteren. Ga nu naar het tabblad Favorieten en selecteer Gegevens-dvd maken. Het programma zou automatisch het type media in de drive moeten detecteren.

Stap 2

U kunt controleren welk schijftype door het systeem is geselecteerd. Er is een pijl in de rechter benedenhoek. Ernaast staat informatie over het type schijf. Als het systeem het type dvd onjuist heeft bepaald, klikt u op de pijl en selecteert u het juiste schijfformaat. Hoewel het zeer zeldzaam is dat het programma de schijf correct identificeert, kan dit gebeuren als u het dvd 9-schijfformaat gebruikt voor het opnemen.

Stap 3

Klik nu in de rechterbovenhoek op de knop Toevoegen en voeg de bestanden toe aan het project dat u op de optische schijf wilt branden. Elke keer dat u een bestand toevoegt, toont een balk onder aan het venster de resterende vrije schijfruimte. Als de balk rood wordt, overschrijden de toegevoegde bestanden de capaciteit van de schijf in het station. In dit geval wordt de schijf gewoon niet geschreven en moet u enkele bestanden verwijderen. Wanneer alle bestanden zijn toegevoegd, klikt u in het programmavenster op "Volgende".

Stap 4

Het laatste instellingenvenster verschijnt. Hier in de regel "Naam" kunt u de naam van de schijf specificeren. Klik op de pijl naast Schrijfsnelheid en selecteer Maximum. U kunt ook het item "Gegevens controleren na opname" aanvinken. Als u deze functie selecteert, vergelijkt het programma de reeds opgenomen gegevens met de originele gegevens die op de harde schijf zijn opgeslagen. Nadat alle parameters zijn geselecteerd, klikt u op "Opnemen". Het proces van het opnemen van de schijf begint, waarvan de snelheid afhangt van het type, het type gegevens dat erop wordt geschreven en het snelheidsniveau dat door het programma is ingesteld. Wanneer de schijf is gebrand, ontvangt u een melding dat het branden is voltooid.

Aanbevolen: