Hoe Dvd-video Te Branden Met Nero

Inhoudsopgave:

Hoe Dvd-video Te Branden Met Nero
Hoe Dvd-video Te Branden Met Nero

Video: Hoe Dvd-video Te Branden Met Nero

Video: Hoe Dvd-video Te Branden Met Nero
Video: Burn Video Files to DVD | Play in DVD Player 2024, Mei
Anonim

Dvd-video is een indeling voor het opnemen van video op schijven, waarbij de inhoud in hoofdstukken wordt verdeeld. Moderne dvd-spelers reproduceren alle soorten opnamen, maar oudere modellen ondersteunen alleen cd- of dvd-video. Daarom worden nog steeds veel films in dit formaat opgenomen. U kunt een schijf branden met Nero.

Hoe dvd-video te branden met Nero
Hoe dvd-video te branden met Nero

Noodzakelijk

  • - Nero 7-programma;
  • - DVD-schijf.

instructies:

Stap 1

Installeer op uw computer het programma Nero 7. Dit is een handige applicatie die u helpt bij het opnemen van dvd-video's van hoge kwaliteit en leesbaar is op alle spelers. Start het Nero Vision-gedeelte van het programma met behulp van het Nero StartSmart-hulpprogramma. U kunt de toepassing vinden in het menu "Start" door op "Alle programma's" te klikken, vervolgens op Nero 7 en de sectie "Foto's en video's".

Stap 2

U ziet een venster waarin u "Maak dvd-video" selecteert. Aan de linkerkant van het tabblad van deze wizard wordt de video weergegeven die u hebt geselecteerd, waarvan elke titel overeenkomt met de titel van de film. Aan de rechterkant van dit venster ziet u een volledige lijst met bestanden die geschikt zijn voor het branden van dvd-video.

Stap 3

Plaats de dvd die u wilt branden. Markeer in het programmavenster dezelfde blanco. Selecteer de gewenste video om zo'n schijf te branden. Let op het lint, dat zich onderaan het actieve venster bevindt - het zal groeien naarmate het vol raakt. Wanneer het de limiet bereikt, betekent dit dat de hoeveelheid vereiste informatie groter is dan de grootte van de schijf. Verbeter het. Als je per ongeluk het verkeerde bestand hebt gekozen, verwijder het dan en voeg een nieuw bestand toe.

Stap 4

Nadat u alle informatie heeft gecontroleerd, klikt u op de knop "Volgende". In een nieuw venster ziet u informatie over de schijf die wordt gebrand: naam, opnamesnelheid. Al deze parameters kunnen indien nodig door gebruikers zelf worden gewijzigd. Let op de brandsnelheid - hoe lager deze is, hoe minder fouten je kunt krijgen. U kunt de functie voor het controleren van de kwaliteit van de gebrande schijf ook inschakelen door het vakje naast de bijbehorende regel aan te vinken.

Stap 5

Klik op de knop "Opnemen". Daarna begint het programma met opnemen. Al deze etappes zijn te bekijken in de kolom "Evenement". Nadat de actie 100% heeft bereikt, begint Nero Vision automatisch met het controleren van de opgenomen gegevens. Als u klaar bent, hoort u een pieptoon en gaat de schijf automatisch open. Bevestig het einde van het branden met de OK-knop. De applicatie zal u vragen om dit project op te slaan. Doe dit indien nodig.

Aanbevolen: