Hoe In Te Loggen Via De Poort

Inhoudsopgave:

Hoe In Te Loggen Via De Poort
Hoe In Te Loggen Via De Poort

Video: Hoe In Te Loggen Via De Poort

Video: Hoe In Te Loggen Via De Poort
Video: Telenet Port Forwarding 2024, Mei
Anonim

De toegang tot verschillende apparaten die op de computer zijn aangesloten, wordt uitgevoerd door deze via een specifieke poort aan te sluiten. De laatste jaren is vooral de USB-interface wijdverbreid.

Hoe in te loggen via de poort
Hoe in te loggen via de poort

Noodzakelijk

kabel om het apparaat op een computer aan te sluiten

instructies:

Stap 1

Sluit de USB-kabel aan op uw apparaat. Sluit het andere uiteinde aan op de overeenkomstige poort op het moederbord. Installeer het apparaatstuurprogramma. Als het een mobiele telefoon, draagbare speler of camera is, wordt de schijf meestal meegeleverd met de aankoop.

Stap 2

Houd er rekening mee dat veel van deze apparaten kunnen worden aangesloten via de USB-poort, waarna ze op de computer zullen verschijnen als verwisselbare media (flashkaarten), en nadat ze zijn aangesloten, zal autorun verschijnen zoals bij het laden van een schijf in een drive of het gebruiken van verwijderbare schijven.

Stap 3

Als uw apparaat niet werkt zonder software, installeer het dan op uw computer voor verdere bewerkingen. Als u geen schijf met het stuurprogramma hebt, kunt u deze van internet downloaden met behulp van een zoekmachine, door een zoekopdracht in te voeren die overeenkomt met de modelnaam van uw apparaat of door het menu "Hardware-installatie" van het configuratiescherm te gebruiken.

Stap 4

Laat de wizard voor internetverbinding automatisch de gewenste software vinden. U kunt de stuurprogramma's ook op de website van de fabrikant bekijken door ernaar te zoeken met behulp van het modelsleutelwoord van uw apparaat.

Stap 5

Ga na het installeren van het stuurprogramma naar het systeemgeheugen van uw apparaat en voer de vereiste acties uit. Naast het kopiëren van gegevens kunt u ook synchronisatie starten, applicaties installeren, enzovoort, het hangt allemaal af van het type hardware- en softwarefuncties.

Stap 6

Als uw apparaat alleen communicatie via de communicatiepoort ondersteunt, moet u het apparaatstuurprogramma vooraf installeren. Sluit het apparaat aan op de poort en koppel. Meestal is deze optie alleen geldig voor oudere telefoons en draagbare spelers.

Aanbevolen: