Hoe In Te Loggen Als Beheerder

Inhoudsopgave:

Hoe In Te Loggen Als Beheerder
Hoe In Te Loggen Als Beheerder

Video: Hoe In Te Loggen Als Beheerder

Video: 1. De Hardloop Academy: inloggen als beheerder 2022, November
Anonim

In het Windows 7-besturingssysteem is een account met de naam "Beheerder" mogelijk niet beschikbaar voor expliciet gebruik. Dit wordt gedaan om veiligheidsredenen, maar ook om te voorkomen dat een gewone gebruiker volledige rechten heeft en het besturingssysteem niet kan schaden. Het vereiste account kan echter worden geactiveerd.

Hoe in te loggen als beheerder
Hoe in te loggen als beheerder

Het is nodig

  • - een computer;
  • - beheerdersrechten.

instructies:

Stap 1

Start uw pc opnieuw op of zet hem aan. Nadat het opstartscherm van het moederbord verschijnt, drukt u op F8 op het toetsenbord. Druk meerdere keren op, anders loop je het risico het juiste moment te missen. Er verschijnt een venster voor het selecteren van de opstartmodi van het besturingssysteem. Selecteer "Veilige modus" en bevestig uw selectie met de ENTER-toets op uw toetsenbord. Dit type download voorziet in de minimale systeemparameters.

Stap 2

Wacht tot het systeem opstart in de geselecteerde modus. Dit duurt 1 tot 5 minuten, afhankelijk van de snelheid van uw computer. Er verschijnt een inlogscherm, met potentiële gebruikers weergegeven als een lijst met pictogrammen. Voor u ziet u een kolom met een lijst van alle gebruikers, onder wiens account ze inloggen op deze computer.

Stap 3

Selecteer een gebruiker met de naam "Beheerder" en klik erop met de muis. Als er een wachtwoord voor dit account is ingesteld, zal het niet eenvoudig zijn om in te loggen op het systeem. Als er geen wachtwoord is, wordt het besturingssysteem geladen. In de veilige modus bent u enigszins uitgeschakeld. Het is ook vermeldenswaard dat ze vaak voldoende zijn voor verschillende taken. Wacht tot het besturingssysteem alle parameters volledig heeft geladen.

Stap 4

U kunt het wachtwoord opnieuw instellen in het besturingssysteem van de computer met zowel standaardmethoden als gespecialiseerde software. Het hangt allemaal af van de voorbereiding van de gebruiker die het wachtwoord moet verwijderen. Als u niet kunt inloggen als beheerder, breng uw computer dan naar een gespecialiseerd centrum, waar zij dit probleem binnen enkele minuten zullen oplossen. Het is ook vermeldenswaard dat het kraken van wachtwoorden kan worden beschouwd als informatiediefstal. In dit opzicht kunnen er problemen zijn met wetshandhavingsinstanties.

Populair per onderwerp