Hoe Speel Je Via Het Netwerk Via Modem

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Via Het Netwerk Via Modem
Hoe Speel Je Via Het Netwerk Via Modem

Video: Hoe Speel Je Via Het Netwerk Via Modem

Video: Hoe Speel Je Via Het Netwerk Via Modem
Video: How Connect your usb modem to big WiFi router 2024, April
Anonim

De noodzaak om een modem te gebruiken om multiplayer-games te spelen kan verschillende redenen hebben, maar de procedure voor het opzetten van een dergelijke verbinding blijft een van de meest populaire onderwerpen op de meeste gameforums.

Hoe speel je via het netwerk via modem
Hoe speel je via het netwerk via modem

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdsysteemmenu van de hoofdcomputer op, die als server zal fungeren, door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Configuratiescherm". Vouw de koppeling Netwerkverbindingen uit en vouw het knooppunt Nieuwe verbinding maken uit om het wizardhulpprogramma te starten.

Stap 2

Sla het eerste venster van de wizard over door op de knop Volgende te klikken en selecteer de opdracht "Een directe verbinding met een andere computer instellen" in het volgende dialoogvenster. Bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de knop "Volgende" te klikken en selecteer "Inkomende verbindingen accepteren" in het nieuwe venster. Klik op de knop "Volgende" en geef in het volgende dialoogvenster de modem op die u wilt gebruiken.

Stap 3

Schakel het selectievakje naast "Allow Virtual Private Connections" in het volgende venster in en klik nogmaals op "Volgende". Gebruik de opdracht "Toevoegen" in het geopende gebruikersselectievenster en typ de naam van het geselecteerde account en wachtwoord in de overeenkomstige velden van het formulier. Klik op de knop "Volgende" om naar het gedeelte "Programma's selecteren om met het netwerk te werken" te gaan en open het dialoogvenster Eigenschappen internetprotocol door op de knop "Configureren" te klikken. Geef de geselecteerde IP-adressen op van de server die wordt gemaakt en toekomstige clientcomputers en voltooi de wizard door voor de laatste keer op de knop Volgende te klikken.

Stap 4

Voer het hulpprogramma New Connection Wizard op de clientcomputer op dezelfde manier uit en selecteer het item "Verbinding maken met internet". Bevestig de geselecteerde actie door op de knop "Volgende" te klikken en selecteer de optie "Verbinding handmatig instellen" in het nieuwe dialoogvenster. Bevestig uw keuze door op de knop "Volgende" te klikken en plaats het selectievakje in het veld "Via gewone modem" in het volgende venster.

Stap 5

Typ een willekeurige waarde in de regel "Naam serviceprovider" en voer het telefoonnummer in dat door de modem wordt gebruikt in het nieuwe dialoogvenster van de wizard. Sla uw wijzigingen op door op OK te klikken en typ de gebruikersnaam en het wachtwoord die u eerder hebt opgegeven in de daarvoor bestemde velden op het formulier. Voltooi de wizard door op Voltooien te klikken.

Aanbevolen: