Hoe Letters Weer Te Geven?

Inhoudsopgave:

Hoe Letters Weer Te Geven?
Hoe Letters Weer Te Geven?

Video: Hoe Letters Weer Te Geven?

Video: Hoe Letters Weer Te Geven?
Video: Letterrekenen - gelijke letters - WiskundeAcademie 2024, Mei
Anonim

Een aanzienlijk aantal Engelstalige nieuwszenders die materiaal op blogs dupliceren, gebruiken een drop-cap in hun ontwerp. De rode lijn is gemarkeerd met een drop-cap, d.w.z. inspringen. De drop-cap is altijd anders dan het hoofdontwerp van de blog. Je kunt zo'n drop-cap gemakkelijk krijgen: DropCap First Charakter-plug-in is ontwikkeld voor WordPress-blogs. De taak van de plug-in is alleen om een speciale stijl te geven aan de eerste letter van de alinea.

Hoe letters weer te geven?
Hoe letters weer te geven?

Noodzakelijk

WordPress-platform, DropCap First Charakter-plug-in

instructies:

Stap 1

De eenvoud van de plug-in is dat deze uit slechts 2 bestanden bestaat. Deze plug-in heeft geen grafische shell, waardoor je je blog niet overbelast met excessen die de algehele belasting beïnvloeden. In principe kan de inhoud van 2 bestanden eenvoudig in de tekst worden geplakt, het effect is hetzelfde, maar het telkens kopiëren van de inhoud van deze bestanden naar een nieuw onderwerp is een tijdrovende klus.

Stap 2

Het eerste bestand van deze plug-in wordt automatisch toegevoegd aan het beheerderspaneel van je blog, wat het vinden van deze plug-in veel gemakkelijker kan maken. En het tweede bestand is nodig om het ontwerp van onze drop-cap te maken. In de hoofdtekst van dit bestand kunt u de volgende parameters wijzigen: lettertype, letterkleur, hoofdlettergrootte, inspringing, enz.

Stap 3

Om deze plug-in aan uw blog toe te voegen, moet u deze van internet downloaden. Opgemerkt moet worden dat de plug-in vrij beschikbaar is, deze is in het Engels geschreven, d.w.z. zoek niet naar een gerussificeerde versie. Alle benodigde instellingen zijn opgenomen in het laatste bestand, dat in elke WordPress-plug-in in het Engels is.

Stap 4

Pak het archief uit met deze plug-in. Gebruik een FTP-programma zoals FileZilla of Total Commander. Maak verbinding met uw bestandsopslag, upload de plug-inmap naar de server bij "sitenaam wp-contentplugins".

Stap 5

Ga naar het admin-paneel op je blog (sitenaam / wp-admin). Zoek in de linkerkolom het item "Plug-ins", druk op de toetsencombinatie Ctrl + F, voer in het zoekvak DropCap First Charakter in. Klik tegenover deze plug-in op de link "Activeren". De plug-in verschijnt in de lijst "Recent geactiveerd".

Stap 6

Klik op "Record toevoegen" in de linkerkolom. Schrijf in het geopende venster in de visuele editor een zin of een paar woorden. Klik op Bekijken. Er zou een drop-cap moeten verschijnen in plaats van de eerste letter.

Aanbevolen: