Hoe Het Toetsenbord Op De Monitor Weer Te Geven?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Toetsenbord Op De Monitor Weer Te Geven?
Hoe Het Toetsenbord Op De Monitor Weer Te Geven?

Video: Hoe Het Toetsenbord Op De Monitor Weer Te Geven?

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Laptop and Desktop Screen Rotation Windows (Rotate Monitor 90 Degrees) 2023, Februari
Anonim

Op pc's zonder aanraakscherm wordt het schermtoetsenbord voornamelijk gebruikt voor het typen van tekst met de muisaanwijzer. U kunt hem ook bedienen met één sleutel naar keuze. De grafische interface van dit programma bootst een standaard toetsenbord na en herhaalt bijna exact de lay-out van de knoppen. Een dergelijke toepassing maakt deel uit van het Windows-besturingssysteem.

Hoe het toetsenbord op de monitor weer te geven?
Hoe het toetsenbord op de monitor weer te geven?

instructies:

Stap 1

Druk op de Win-toets of klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van het Windows-besturingssysteem te openen. Vouw de sectie "Alle programma's" uit en ga naar de subsectie "Accessoires" - dit is een van de laatste regels in de lijst van deze sectie. Scroll weer naar beneden en selecteer het gedeelte "Toegankelijkheid". En tot slot, de laatste actie in het hoofdmenu is om op de link op het schermtoetsenbord te klikken.

Stap 2

Wanneer deze applicatie voor de eerste keer wordt gestart, verschijnt er een informatief bericht op het scherm, dat geen functionele belasting draagt. Daarin zegt Microsoft dat er andere programma's zijn voor mensen met een handicap in het Windows-besturingssysteem. Om te voorkomen dat dit venster bij volgende keer opstarten verschijnt, vinkt u het vakje Dit bericht niet meer weergeven aan.

Stap 3

U hoeft het hoofdmenu van het besturingssysteem niet te gebruiken om het schermtoetsenbord te openen als u het liever zonder muis doet. Druk op de toetsencombinatie Win en R om het dialoogvenster voor het starten van het programma op het scherm weer te geven. Typ een korte opdracht van drie Latijnse letters osk en druk op de Enter-toets. Een gesimuleerd toetsenbord verschijnt op het scherm zoals in de vorige stap.

Stap 4

Sommige websites hebben vereenvoudigde schermtoetsenborden ingebouwd in hun pagina's. Veel online banken bieden hun klanten bijvoorbeeld aan om dergelijke panelen te gebruiken om logins, wachtwoorden en andere informatie in webformulieren in te voeren. Hiermee kunt u uzelf beschermen tegen een hele reeks spyware - keyloggers. En in de populaire Google-zoekmachine verschijnt een pictogram voor het bellen van een vereenvoudigd analoog van het toetsenbord, indien nodig, tussen het invoerveld voor de zoekopdracht en de knop om het naar de server te verzenden.

Stap 5

Installeer een extra programma dat een analoog van het toetsenbord op het scherm maakt als de mogelijkheden van de in het besturingssysteem ingebouwde toepassing niet bij u passen. Een geschikte optie vindt u op internet.

Populair per onderwerp