Hoe Verborgen Bestanden Van Een USB-flashstation Weer Te Geven

Inhoudsopgave:

Hoe Verborgen Bestanden Van Een USB-flashstation Weer Te Geven
Hoe Verborgen Bestanden Van Een USB-flashstation Weer Te Geven

Video: Hoe Verborgen Bestanden Van Een USB-flashstation Weer Te Geven

Video: Hoe Verborgen Bestanden Van Een USB-flashstation Weer Te Geven
Video: HOE USB STICK HERSTELLEN TOT VOLLEDIGE CAPACITEIT ?? 2024, April
Anonim

Flash-media met een grote hoeveelheid geheugen lopen vaak nogal chaotisch vol en het is moeilijk bij te houden welke data welk deel van het geheugen in beslag neemt. Soms lijkt het opslagmedium te worden verspild aan "onzichtbare" bestanden, hoewel het op het eerste gezicht meer zou moeten zijn dan de computer weergeeft. Dit betekent dat er verborgen bestanden op de flashdrive staan, die in de normale modus niet kunnen worden bekeken.

Hoe verborgen bestanden van een USB-flashstation weer te geven
Hoe verborgen bestanden van een USB-flashstation weer te geven

Het is nodig

  • - een computer;
  • - USB-stick.

instructies:

Stap 1

Om alle verborgen bestanden op het USB-apparaat te bekijken, moet u enkele instellingen in het systeem maken. Open de snelkoppeling "Deze computer" en selecteer uw USB-station in de lijst. U kunt elke map op de flashdrive bekijken, maar alle wijzigingen die in de toekomst worden aangebracht, zijn alleen van kracht in deze map. Het USB-apparaat bevat nog steeds verschillende bestanden die niet kunnen worden bekeken.

Stap 2

Selecteer in het venstermenu het gedeelte "Extra" en vervolgens het item "Mapopties". Hier vindt u alle instellingen die kunnen worden toegepast op de standaardmap in het Windows-besturingssysteem. Ga naar het tabblad "Weergave", in het gedeelte "Geavanceerde opties". Zoek het item "Beveiligde systeembestanden verbergen" en schakel het selectievakje ernaast uit. U schakelt dus de functie uit waarmee alle mappen en bestanden werden verborgen toen een USB-apparaat in de computer werd geplaatst.

Stap 3

Zoek het item "Verborgen bestanden en mappen weergeven" en vink het vakje ernaast aan. In dit geval worden alle verborgen bestanden en mappen op de computer weergegeven. Sla de wijzigingen op en open de inhoud van de flashdrive. Doorschijnende mappen met uitroeptekens erop verschijnen nu op de media. Dit pictogram geeft alle systeemmappen aan. Het is ook vermeldenswaard dat alle verborgen bestanden en mappen ook op lokale schijven worden weergegeven.

Stap 4

Meestal worden systeembestanden door het besturingssysteem op een flashstation gemaakt en kunt u ze niet verwijderen. Deze systeembestanden zijn nodig om de media correct te identificeren. Verborgen bestanden en mappen kunnen echter ook door virussen worden gemaakt, dus we raden u aan de inhoud van de media te controleren voordat u een effectieve antivirus gebruikt. In sommige gevallen slaat het USB-flashstation stuurprogrammabestanden op die nodig zijn voor een goede werking.

Aanbevolen: