Hoe Het "brandhout"-geluid Te Updaten

Inhoudsopgave:

Hoe Het "brandhout"-geluid Te Updaten
Hoe Het "brandhout"-geluid Te Updaten

Video: Hoe Het "brandhout"-geluid Te Updaten

Video: Hoe Het
Video: STOOKTIPS - Stoken volgens de Zwitserse methode 2024, Mei
Anonim

Wanneer het besturingssysteem is geïnstalleerd, worden de stuurprogramma's voor de gebruikte hardware automatisch geïnstalleerd. Helaas bevat de basis van Windows-systemen geen stuurprogramma's voor absoluut alle bestaande apparaten.

Hoe te updaten
Hoe te updaten

Noodzakelijk

  • - Sam-stuurprogramma's;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Als u merkt dat de geluidskaart die in uw computer wordt gebruikt instabiel is of helemaal niet werkt, update dan de stuurprogramma's voor dit apparaat. Probeer eerst de functies van het besturingssysteem te gebruiken. Open Apparaatbeheer en zoek uw geluidskaart. Klik met de rechtermuisknop op de naam ervan. Selecteer in het uitgevouwen menu het item "Stuurprogramma's bijwerken".

Stap 2

Wanneer een nieuw venster verschijnt, selecteert u de optie "Automatische update" en selecteert u "Verbinding maken met internet om naar stuurprogramma's te zoeken". In dit geval is het noodzakelijk om de internetverbinding vooraf te activeren. Na een tijdje zal het proces van het installeren van nieuwe stuurprogramma's worden voltooid.

Stap 3

Als de automatische update niet is gelukt, bezoek dan de website van de ontwikkelaars van je geluidskaart. Download daar de voorgestelde stuurprogramma's. Gebruik je een mobiele computer, zoek dan naar de benodigde bestanden op de website van het bedrijf dat deze laptop heeft ontwikkeld. Het bevat meestal stuurprogramma's voor de meeste apparaten.

Stap 4

Open het stuurprogramma-updatemenu opnieuw in Apparaatbeheer. Selecteer nu "Zoeken in deze computer". Klik op de optie "Installeren vanaf een lijst of specifieke locatie" en geef de map op waarin de gedownloade bestanden zijn opgeslagen.

Stap 5

Soms moet u extra software gebruiken om de vereiste stuurprogramma's te installeren. Installeer de Sam Drivers-software. Voer het uit en wacht een tijdje. Nadat u de lijst met beschikbare stuurprogramma's hebt geopend, selecteert u de vereiste kits. Lees de uitleg van de iconen goed door. Selecteer die bestanden die nieuwe stuurprogrammaversies bevatten. Start uw computer opnieuw op nadat u de componenten hebt geïnstalleerd. Controleer de prestaties van de geluidskaart door er een luidsprekersysteem op aan te sluiten.

Aanbevolen: