Hoe Kom Ik Erachter Wat Voor Brandhout Ik Nodig Heb?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Ik Erachter Wat Voor Brandhout Ik Nodig Heb?
Hoe Kom Ik Erachter Wat Voor Brandhout Ik Nodig Heb?

Video: Hoe Kom Ik Erachter Wat Voor Brandhout Ik Nodig Heb?

Video: Hoe Kom Ik Erachter Wat Voor Brandhout Ik Nodig Heb?
Video: Hoe ontdek ik wat ik wil? Meer persoonlijk succes? | Qu0026A Michael Pilarczyk u0026 Cindy Koeman 2024, Mei
Anonim

Na het installeren van het besturingssysteem is het tijd om de juiste stuurprogramma's voor sommige hardware te selecteren. Ten eerste zijn de standaard Windows-stuurprogramma's niet altijd het meest geschikt en ten tweede worden ze soms niet altijd samen met het besturingssysteem geïnstalleerd.

Hoe kom ik erachter wat voor brandhout ik nodig heb?
Hoe kom ik erachter wat voor brandhout ik nodig heb?

Noodzakelijk

Driverpack-oplossing

instructies:

Stap 1

Ik wil meteen opmerken dat de installatie van een relatief nieuwe versie van de driver niet altijd op zijn minst enig resultaat oplevert. Soms kan het zelfs leiden tot het uitvallen van het apparaat. Er zijn verschillende manieren om de stuurprogramma's te vinden die u nodig hebt. Begin dit proces door te proberen automatisch naar stuurprogramma's te zoeken met behulp van het Windows-besturingssysteem.

Stap 2

Open de eigenschappen van het menu Deze computer. Ga naar Apparaatbeheer. U ziet een venster met een volledige lijst van apparatuur die in uw systeemeenheid of laptop is geïnstalleerd.

Stap 3

Zoek apparatuur die is gemarkeerd met een uitroepteken. Dit betekent dat het besturingssysteem er niet de juiste driver voor kon vinden. Klik met de rechtermuisknop op dit apparaat en selecteer "Stuurprogramma's bijwerken". Er wordt een venster met twee items voor je geopend. Selecteer de eerste - Automatische installatie van bijgewerkte stuurprogramma's.

Stap 4

Deze methode werkt uiterst zelden. Probeer daarom zelf de benodigde set stuurprogramma's op internet te vinden. Ga naar de officiële website van de hardwarefabrikant waarvoor u het stuurprogramma wilt bijwerken. Ga naar het juiste menu, specificeer het apparaatmodel, selecteer de vereiste kit uit de voorgestelde opties en download deze.

Stap 5

Wees niet ontmoedigd als u het driverpakket dat u nodig heeft niet zelf kunt vinden. In dergelijke situaties komen speciale bases te hulp. Laten we Driver Pack Solution als voorbeeld nemen. Download het en voer het bestand DriverPackSolution.exe uit vanuit de hoofdmap.

Stap 6

Wacht terwijl het programma uw hardware scant en stuurprogramma's ervoor selecteert. Schakel de expertmodus in. Dit item bevindt zich in de linkerkolom van het programmavenster. Selecteer de juiste stuurprogramma's. Klik op de knoppen Installeren of Alles bijwerken.

Aanbevolen: