Hoe DrWeb Via Het Netwerk Te Updaten

Inhoudsopgave:

Hoe DrWeb Via Het Netwerk Te Updaten
Hoe DrWeb Via Het Netwerk Te Updaten

Video: Hoe DrWeb Via Het Netwerk Te Updaten

Video: Hoe DrWeb Via Het Netwerk Te Updaten
Video: Как отключить блокировку брандмауэр Dr.Web 2024, April
Anonim

dr. Web kan automatisch nieuwe versies van antivirusdatabases bijwerken en downloaden. Wanneer u echter overschakelt naar een nieuwe versie van het programma (bijvoorbeeld van 8.0 naar 9.0), kan de update worden uitgevoerd met behulp van het installatieprogramma van de antivirus zelf.

Hoe DrWeb via het netwerk te updaten
Hoe DrWeb via het netwerk te updaten

instructies:

Stap 1

Om dr. Web via het netwerk, ga naar de officiële website van het programma met behulp van de browser die op uw computer is geïnstalleerd. Ga naar het gedeelte "Download" van het bovenste paneel van de bron. Om van de site te downloaden, voert u het serienummer van uw product in dat u eerder hebt gekocht, of geeft u het pad op naar het programmasleutelbestand dat op uw computer is opgeslagen. Na het invoeren van de gegevens krijgt u een downloadlink te zien. Sla het gedownloade bestand op door het item "Opslaan" te selecteren en de locatie voor de plaatsing op te geven.

Stap 2

Open het resulterende programma nadat de bewerking is voltooid door erop te dubbelklikken met de linkermuisknop. Geef vervolgens toegang tot de systeemgegevens. U ziet een venster dat u meldt dat er een oudere versie van het programma op uw computer is geïnstalleerd. Klik op de knop "Bijwerken".

Stap 3

Een melding over het verwijderen van de oude versie van de antivirus wordt op het scherm weergegeven. Als u de quarantainegegevens en de gemaakte instellingen wilt opslaan, selecteert u niet de items op het scherm, maar klikt u eenvoudig op de knop "Volgende". Als het programma om een bevestigingscode vraagt, herhaal deze dan - deze wordt op het scherm weergegeven. Klik op "Een programma verwijderen". Klik na het voltooien van de verwijderingsprocedure op "Nu opnieuw opstarten" om uw computer opnieuw op te starten.

Stap 4

Nadat u het systeem opnieuw heeft opgestart, krijgt u een bericht te zien over het installeren van een nieuwe versie van het programma. Accepteer de voorwaarden van de licentieovereenkomst om de installatie te voltooien. Klik volgende. Indien nodig kunt u het item "Install Dr. internet". Volg de instructies in het installatieprogramma om de gewenste opties te selecteren. Geef in het venster "Registratie" het pad naar de antivirussleutel op of klik op "Bestand ophalen tijdens installatie". Klik vervolgens op de knop "Volgende" - "Installeren".

Stap 5

Wacht tot het installatieprogramma is voltooid en klik vervolgens op de knop "Nu opnieuw opstarten" om de procedure te voltooien. Bijwerken van dr. Web voltooid.

Aanbevolen: