Hoe Brandhout Bij Te Werken?

Inhoudsopgave:

Hoe Brandhout Bij Te Werken?
Hoe Brandhout Bij Te Werken?

Video: Hoe Brandhout Bij Te Werken?

Video: Hoe Brandhout Bij Te Werken?
Video: HoeHoutStoken 2024, Mei
Anonim

Wanneer u een nieuw apparaat installeert, moet u elke keer het stuurprogramma installeren. Dit komt doordat het systeem weliswaar nieuwe apparatuur 'ziet', maar deze niet op de juiste manier kan gebruiken. De bestuurder coördineert de werking van het apparaat met het systeem. Na verloop van tijd raakt het stuurprogramma verouderd, wat instabiliteit kan veroorzaken in de werking van het apparaat waarvoor het verantwoordelijk is. Daarom moet u deze bijwerken.

Hoe brandhout bij te werken?
Hoe brandhout bij te werken?

Het is nodig

  • 1) Apparaatstuurprogramma
  • 2) SlimDrivers-programma

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u het stuurprogramma zelf vinden, waarvan de versie hoger is dan die op de computer is geïnstalleerd. Het is vrij eenvoudig om dit te doen, aangezien de websites van de fabrikanten altijd over de nodige stuurprogramma's beschikken. U kunt ook de bijbehorende zoekopdracht in de zoekmachine invoeren en naar een van de voorgestelde sites gaan.

Stap 2

Op zichzelf is het gedownloade stuurprogramma niet bedoeld om te updaten, maar voor installatie. Daarom is het zinloos om op het bestand "install.exe" te klikken. Ga naar uw bureaublad om het stuurprogramma bij te werken. Klik daarna met de rechtermuisknop op de snelkoppeling "Deze computer". Selecteer in het menu dat wordt geopend het tabblad "Eigenschappen". Open vervolgens het tabblad "Hardware", "Apparaatbeheer". Er wordt een nieuw venster geopend met de volledige lijst van uw apparaten die op de computer beschikbaar zijn.

Stap 3

Selecteer het apparaat waarin u geïnteresseerd bent. Klik er met de rechtermuisknop op. Selecteer in het menu dat wordt geopend het item "Stuurprogramma bijwerken". De updatewizard wordt geopend. Selecteer in het geopende venster 'Nee, deze keer niet'. Vink daarna het item "Installeren vanaf een opgegeven locatie" aan. Selecteer in het geopende venster de map met de stuurprogramma's.

Stap 4

Het is veel gemakkelijker om stuurprogramma's bij te werken via SlimDrivers. Voer dit hulpprogramma uit. Klik in het geopende venster op de knop "StartScan". Het programma scant automatisch uw hardware en werkt uw stuurprogramma's bij. Als gevolg hiervan geeft het programma een lijst weer met apparaten die moeten worden bijgewerkt met stuurprogramma's. Klik op "Download Update" voor het apparaat. Het stuurprogramma wordt gedownload en geïnstalleerd.

Aanbevolen: