Internet Distribueren Vanaf Een Tablet

Inhoudsopgave:

Internet Distribueren Vanaf Een Tablet
Internet Distribueren Vanaf Een Tablet

Video: Internet Distribueren Vanaf Een Tablet

Video: Internet Distribueren Vanaf Een Tablet
Video: Huawei Ideos Tablet S7 - видео обзор Tablet S7 от Video-shoper.ru 2024, April
Anonim

Volgens statistieken draait meer dan zeventig procent van de telefoons en tablets op het Android-systeem, dat veel functies heeft. Meestal gebruiken mensen er maar een klein deel van. Meestal worden smartphones en tablets gebruikt om toegang te krijgen tot internet. Maar indien nodig kunnen ze worden omgezet in een wifi-distributiepunt voor vrienden.

Internet distribueren vanaf een tablet
Internet distribueren vanaf een tablet

Noodzakelijk

Android-apparaat

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw tablet het netwerk "ziet" en er verbinding mee kan maken, zonder dat u er geen access point van kunt maken.

Stap 2

Ga naar de instellingen van je apparaat. Het standaard icoon in het menu is een tandwiel.

Stap 3

Vervolgens moet u het item "Geavanceerde instellingen" selecteren en het item "Modem en toegangspunt" zoeken. Standaard is de draagbare hotspot op Android-apparaten uitgeschakeld.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 4

Activeer dit item door de hendel naar rechts te bewegen. Dan gaat je toestel even "denken".

Afbeelding
Afbeelding

Stap 5

Uw tablet zal u vragen om te bevestigen dat u wifi wilt uitschakelen. Bevestig alstublieft. Helaas kan uw apparaat niet tegelijkertijd internet distribueren en er via Wi-Fi mee verbonden zijn.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 6

Nadat het apparaat is ingeschakeld, klikt u op het item "Draagbare Wi-Fi-hotspot" om alle informatie te krijgen die nodig is om verbinding te maken, namelijk de netwerknaam en het wachtwoord. Deze gegevens veranderen niet bij de volgende verbindingen.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 7

Gebruik deze informatie om vanaf een ander apparaat in te loggen op het netwerk of deel deze informatie met een vriend.

Stap 8

Als u de tablet actief gaat gebruiken terwijl deze internet naar andere gebruikers distribueert, en u heeft niet de mogelijkheid om hem op te laden, verlaag dan de helderheid van het scherm, dit verlengt de levensduur van de batterij.

Stap 9

Gebruik hiervoor het hoofdbedieningspaneel, dat zich over of vanaf de zijkant uitstrekt, en schuif de schuifregelaar voor helderheid naar links. Helderheid verminderd met vijftig procent vertraagt de ontladingssnelheid van het apparaat in grote mate.

Aanbevolen: