Bestanden Distribueren

Inhoudsopgave:

Bestanden Distribueren
Bestanden Distribueren

Video: Bestanden Distribueren

Video: Bestanden Distribueren
Video: Bestanden kopieren tussen omgevingen op Nestor 2024, Maart
Anonim

De hoeveelheid informatie die naar het internet wordt geüpload, is enorm. Elke dag worden nieuwe en nieuwe bestanden toegevoegd. Het is vaak nodig om de nodige, zelfs gratis programma's te downloaden van betaalde bestandshostingservices. Zelfs als gratis toegang wordt gebruikt, heeft dit aanzienlijke beperkingen. De uitweg uit deze situatie was het verschijnen van torrent-trackers, waarmee niet vanaf internet kan worden gedownload, maar vanaf een externe computer waarop deze informatie zich bevindt. Dit lost meerdere problemen tegelijk op: u hoeft geen grote hoeveelheid informatie te downloaden, u hoeft er niet voor te betalen, het internet is niet verstopt.

Giveaways worden gemaakt en gedistribueerd in BT-clients
Giveaways worden gemaakt en gedistribueerd in BT-clients

instructies:

Stap 1

U kunt bestanden op uw computer distribueren met behulp van speciale bittorrent-clientprogramma's. Dit zijn BitSpirit, BitTornado, Azureus (Java), BitComet, µTorrent. Giveaways moeten in dezelfde clients worden gemaakt, of met de programma's Make Torrent 2 en Torrent Spy. Natuurlijk zijn er nog veel meer klanten, maar deze zijn het meest optimaal. Open het programma, zoek het tabblad "Functies" of "Bestand". Daar zie je iets als "Torrent Creator" of "Create". Klik daar, selecteer de distributiebron, klik vervolgens op "Maken en opslaan in" en selecteer de locatie van het bestand op uw harde schijf. Vul in de regel "Tracker / Tracker" de locatie in van de tracker waarnaar u uploadt.

Stap 2

Elke tracker heeft zijn eigen distributieregels. Controleer voordat u een distributie uploadt of er geen vergelijkbare distributie op de tracker is. De distributie moet de juiste naam en frame hebben. In de naam van de torrent is het wenselijk om niet alleen de naam van het geüploade bestand weer te geven, maar ook enkele van zijn kenmerken, bijvoorbeeld OpenOffice.org.3.3.0.2011. PC.exe. De naam van het bestand, de versie, het jaar van uitgave, het doel en de extensie worden hier weergegeven. Het moet vergezeld gaan van gedetailleerde informatie: een beschrijving van het bestand met bijbehorende screenshots. De gebruiker moet weten wat hij pompt. Bij het distribueren van bestanden moet u actief zijn, anders neemt de beoordeling af, waarvan het toegangsniveau op de site afhangt.

Stap 3

Om het bestand met de nodige informatie te vergezellen, kunt u de volgende programma's gebruiken: GSpot om het INFO-bestand over de video te krijgen, dat wordt bekeken door de administratie, VirtualDubMod, ontworpen om schermafbeeldingen te maken, verschillende fotohostingsites om schermafbeeldingen daar te uploaden.

Stap 4

Voordat u een torrent uploadt, moet u deze in de client testen. Nadat je het hebt ingevuld, download je het van de tracker naar je harde schijf en gebruik je alleen dit bestand voor distributie.

Aanbevolen: