Een Document Naar Een Fax Verzenden Vanaf Een Computer

Inhoudsopgave:

Een Document Naar Een Fax Verzenden Vanaf Een Computer
Een Document Naar Een Fax Verzenden Vanaf Een Computer

Video: Een Document Naar Een Fax Verzenden Vanaf Een Computer

Video: Een Document Naar Een Fax Verzenden Vanaf Een Computer
Video: Scan Docs to PDF with Windows Fax/Scan 2024, April
Anonim

Om een echte fax te simuleren, zijn er al lang speciale programma's ontwikkeld. Een daarvan is FaxManager. Het programma is gratis, inclusief het versturen van faxen zelf. Het herkent en converteert zelf documenten in TXT-, RTF-, DOC-, HTML-, PDF-, PPT-formaten, evenals afbeeldingen van GIF-, TIF-, JPG-, PNG-, BMP- en PCX-typen.

Een document naar een fax verzenden vanaf een computer
Een document naar een fax verzenden vanaf een computer

instructies:

Stap 1

Download de FaxManager-software naar uw computer. Je kunt het vinden op de website softodrom.ru. Controleer de gedownloade bestanden met een antivirusprogramma, aangezien virussen tijdens de installatie kunnen worden geactiveerd en automatisch worden geïntegreerd in het besturingssysteem van de pc. Installeer de applicatie door te dubbelklikken op het installatiebestand (meestal Setup.exe of Install.exe genoemd). Probeer dergelijke software te installeren op de lokale schijf waar het besturingssysteem van uw computer zich bevindt.

Stap 2

Selecteer het document dat u wilt faxen. Zoek het in Mijn computer. Maak het dan klaar voor verzending: ga naar het menu-item "Bestand" en klik op het gedeelte "Afdrukken". Selecteer NVFaxService in de lijst met printers en klik op "OK". Het document wordt geconverteerd naar TIFF-formaat en doorgestuurd naar FaxManager, die automatisch start.

Stap 3

Het hoofdmenu van het programma bevat de bedieningsknoppen "Stuur een fax", "Stuur een fax-mailing" en "Stuur een gepersonaliseerde mailinglijst". Selecteer het gewenste artikel. Het gegevensvenster van de ontvanger wordt geopend - kies het nummer van de abonnee waarnaar u de fax wilt verzenden. Vergeet niet dat uw pc faxen moet ondersteunen om deze in de juiste vorm te ontvangen, dus controleer deze informatie voordat u deze verzendt.

Stap 4

Klik op de knop "Verzenden". Het bestand wordt binnen enkele seconden verzonden. Herhaal de procedure als u nog een document wilt verzenden. Om het programma gratis te gebruiken, moet u zich registreren op de website van virtualofficetools. Je hebt je eigen account, waarop 5 roebel staat in de vorm van een bonus, waarmee je in de toekomst gratis met het programma kunt werken.

Aanbevolen: