Een Bericht Naar Een Mobiel Verzenden Vanaf Een Computer

Inhoudsopgave:

Een Bericht Naar Een Mobiel Verzenden Vanaf Een Computer
Een Bericht Naar Een Mobiel Verzenden Vanaf Een Computer

Video: Een Bericht Naar Een Mobiel Verzenden Vanaf Een Computer

Video: Een Bericht Naar Een Mobiel Verzenden Vanaf Een Computer
Video: Video's inladen van smartphone naar computer | de Videomakers 2024, April
Anonim

Als het telefoonsaldo nul is, betekent dit niet dat je moet stoppen met berichten sturen. Als je een computer met internet binnen handbereik hebt, kun je er rechtstreeks vanaf en helemaal gratis berichten naar je mobiele telefoon sturen.

Een bericht verzenden naar een mobiel vanaf een computer
Een bericht verzenden naar een mobiel vanaf een computer

Noodzakelijk

  • - een computer met internetverbinding
  • - telefoonnummer van de abonnee
  • - de mobiele operator van de abonnee

instructies:

Stap 1

Als u een sms-bericht van een computer naar een telefoon wilt verzenden, moet u de mobiele provider van de ontvanger kennen. Je kunt het hem gewoon vragen of zelf berekenen, dankzij het bijbehorende programma op internet, bijvoorbeeld hier:

Stap 2

Voer het abonneenummer in internationaal formaat in (moet beginnen met +7). Klik op Operator definiëren. Binnen enkele seconden geeft het programma u informatie, binnen het kader van de wet, over het opgegeven nummer: land, regio en operator.

Stap 3

In de kolom "Mobiele operator" ziet u de naam, de officiële website en de regel "SMS verzenden". Deze regel verschijnt als het bedrijf dat communicatiediensten levert, de functie van het verzenden van gratis berichten ondersteunt. Door erop te klikken, wordt u doorgestuurd naar de site, waar een speciaal formulier voor sms wordt geopend.

Stap 4

Voer het mobiele telefoonnummer in van de abonnee die u zoekt. In veel vormen is het eerste cijfer in het nummer al aangegeven, +7, het is niet nodig om het opnieuw in te voeren. Schrijf alleen de code (drie opeenvolgende cijfers) en het zevencijferige nummer.

Stap 5

In de tweede stap moet u een bericht invoeren. Houd er rekening mee dat de lengte het aantal tekens strikt reguleert. Meestal varieert het van 120 tot 650. Hoeveel u in uw geval kunt invoeren, wordt gemarkeerd door de zin "Resterende … tekens". Dit bericht bevindt zich in een van de hoeken van het berichtformulier.

Stap 6

Schrijf uw gewenste bericht. Let goed op het wisselend aantal karakters: u kunt niet meer dan het benodigde aantal invoeren, het bericht eindigt gewoon midden in een zin. Bedenk daarom meteen hoe je het kunt inkorten zodat je het niet meerdere keren hoeft over te typen. Houd er ook rekening mee dat uw handtekening in het bericht moet worden opgenomen, anders is het niet duidelijk van wie het bericht afkomstig is.

Stap 7

Schakel het selectievakje naast Cyrillisch naar Latijnse tekens converteren in of uit. Deze dienst kan handig zijn als u van tevoren weet dat de telefoon van de abonnee geen Russisch ondersteunt.

Stap 8

Voer de onderstaande code in om te beschermen tegen automatische spam. Houd u strikt aan het formaat van letters en cijfers. Als u de code niet goed kunt onderscheiden, kunt u een andere aanvragen door op "Afbeelding wijzigen" of "Bijwerken" te klikken. Stuur een bericht naar de abonnee. Het wordt binnen enkele seconden bezorgd.

Aanbevolen: