Hoe De Sims 3-game Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Sims 3-game Te Installeren
Hoe De Sims 3-game Te Installeren

Video: Hoe De Sims 3-game Te Installeren

Video: Hoe De Sims 3-game Te Installeren
Video: HOW TO INSTALL MODS IN THE SIMS 3 (2021) 2024, Mei
Anonim

De Sims 3 is een van de meest populaire pc-games ter wereld. Het is een levenssimulator. De speler creëert van 1 tot 8 simpersonages, plaatst ze in een kant-en-klaar of zelfgebouwd huis, bewaakt de vervulling van de behoeften van hun personages (honger, natuurlijke behoefte en hygiëne, communicatie en andere).

Hoe de sims 3-game te installeren
Hoe de sims 3-game te installeren

Noodzakelijk

  • - schijf met een gelicentieerd spel;
  • - Sleutel van 20 tekens gedrukt op de schijfdoos.

instructies:

Stap 1

Lees de onderstaande informatie om aan de slag te gaan.

De Sims 3 is een voortzetting van de veelgeprezen De Sims-lijn, gelanceerd door Electronic Arts in 2000. Er worden voortdurend toevoegingen aan het spel uitgebracht in de vorm van catalogi (aangewezen personeel), met onder meer kapsels, kleding, interieurartikelen en andere objecten, en add-ons die de functionaliteit van het spel uitbreiden. Zo gaf de World of Adventures-add-on spelers de mogelijkheid om hun Sims naar de steden Al-Simara (Egypte), Shang-Simla (China) en Sham-le-Sim (Frankrijk) en de Paradise Islands-add-on te sturen - om zich te vestigen personages op een eiland of een drijvend schip dat het huis vervangt en hotels exploiteert. De nieuwste add-on was Sims 3 Into the Future, waar Sims met monorailwegen en robots naar een conventionele, utopische of dystopische toekomst kunnen worden gestuurd.

Stap 2

Het installeren van De Sims 3 is eenvoudig. Het is belangrijk om eerst uit te zoeken wat voor soort spel je in handen hebt gekregen. Als u een gelicentieerde editie hebt gekocht, zijn er geen problemen. De installatie van het spel wordt beschouwd als het voorbeeld van de laatste add-on in de rij. Alle andere onderdelen worden op dezelfde manier ingesteld. Voordat je begint met het installeren van de add-on, moet je ervoor zorgen dat de originele Sims 3-game op je computer is geïnstalleerd.

Stap 3

Plaats de schijf in de dvd-rom en voer het bestand Autorun.exe uit. Wacht op de lancering van het installatieprogramma.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 4

Lees het welkomstwoord en klik op de knop Volgende.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 5

Hoogstwaarschijnlijk wordt u gevraagd om de versie van het spel bij te werken. Dit moet gebeuren, anders wordt er helemaal niets geïnstalleerd of werkt het niet goed.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 6

Wanneer de update is voltooid, accepteert u de voorwaarden van de licentieovereenkomst en klikt u op de knop "Volgende".

Afbeelding
Afbeelding

Stap 7

Voer vervolgens de 20-cijferige licentiecode in. Als je de schijf in een winkel hebt gekocht, staat de code op de doos met het spel.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 8

Selecteer het normale installatietype en klik op Volgende. Wanneer u een speciale weergave kiest, wordt u gevraagd om de map op te geven waar het spel moet worden geïnstalleerd (standaard C: / Program Files / Electronic Arts).

Afbeelding
Afbeelding

Stap 9

Wacht tot het spel op je computer is geïnstalleerd.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 10

Als Origin niet op je computer is geïnstalleerd, wordt je gevraagd om het te installeren. Origin is een app waarmee je games van Electronic Arts kunt kopen, downloaden, installeren en updaten.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 11

Nadat de applicatie is geïnstalleerd, klikt u op "Voltooien" en start u het spel via de snelkoppeling op het bureaublad.

Aanbevolen: