De Sims 3: Een Lijst Met Alle Add-ons En Functies Van Elk

Inhoudsopgave:

De Sims 3: Een Lijst Met Alle Add-ons En Functies Van Elk
De Sims 3: Een Lijst Met Alle Add-ons En Functies Van Elk

Video: De Sims 3: Een Lijst Met Alle Add-ons En Functies Van Elk

Video: De Sims 3: Een Lijst Met Alle Add-ons En Functies Van Elk
Video: Обзор игры Sims 3 2024, Mei
Anonim

De Sims-gameserie heeft al lang de liefde van gamers en critici gewonnen. Het is momenteel de meest populaire levenssimulator in de game-industrie. Indien gewenst kan de speler bijna elk leven voor een Sim creëren, van een rijk en gelukkig personage tot een verliezer die de rekeningen niet kan betalen.

De Sims 3 is met recht een van de meest succesvolle games in de serie geworden, omdat het alleen een unieke open wereld heeft.

De Sims 3: een lijst met alle add-ons en functies van elk
De Sims 3: een lijst met alle add-ons en functies van elk

Wereld avonturen

Beeld
Beeld

World Adventure was het allereerste uitbreidingspakket voor De Sims 3 dat in 2009 in de verkoop ging. Er waren soortgelijke toevoegingen in de vorige delen van de serie. Desondanks bracht "World of Adventures" veel nieuwe dingen met zich mee.

Met de toevoeging verschenen er drie nieuwe steden tegelijk: Al-Simara, Sham le Sim en Shang-Simla. Alle nieuwe locaties zijn verwijzingen naar echte plaatsen: Al-Simara naar Egypte, Cham le Sima naar Frankrijk en Shang-Simla naar China. Je kunt niet in nieuwe steden wonen, omdat ze exclusief zijn gemaakt om te reizen, maar deze plaatsen zijn niet minder groot dan de steden waar je Sims kunt bevolken.

Ook heeft "World of Adventures" een nieuw bovennatuurlijk wezen aan het spel toegevoegd - een mummie. En er verscheen een nieuwe mogelijkheid van de dood, die ook geassocieerd bleek te zijn met mummies - dood door een vloek. Dit kan gebeuren als je personage de mummie in het graf verstoort en er niet uit kan ontsnappen.

Daarnaast zijn er met deze toevoeging nieuwe vaardigheden in het spel verschenen: fotografie, vechtsporten en nectar maken.

Als je Sim een van de nieuwe steden bezoekt, kunnen ze nieuwe gerechten proeven en zelfs leren koken. Allemaal nieuw voedsel met een nationale smaak.

ambities

Beeld
Beeld

Deze uitbreiding lijkt misschien op De Sims 2: Zakelijk, maar de carrière van de Sims 3 ziet er een stuk uitgekleder uit.

Veel spelers hebben gedroomd dat De Sims kunnen observeren hoe het personage werkt. In "ambities" kwam deze droom uit, maar niet iedereen hield van de "open" beroepen.

Samen met deze toevoeging verscheen er een nieuwe stad genaamd Twinbrook.

Als je Ambities hebt gekocht, kunnen je Sims drie nieuwe vaardigheden leren: Uitvinden, Beeldhouwen en Tatoeage.

Nieuwe beroepen: ontwerper, stylist, brandweerman, detective en spokenjager. Daarnaast hebben veel oude beroepen nieuwe kansen.

S avonds laat

Beeld
Beeld

Deze add-on doet je misschien denken aan het "nachtleven" van De Sims 2, maar ondanks de overeenkomsten biedt De Sims 3 nieuwe mogelijkheden.

Met de toevoeging van "in de schemering" verschenen vampiers, waar velen verliefd op werden. In De Sims 3 zijn ze niet onsterfelijk, maar leven ze veel meer dan menselijke karakters.

Ook hebben de makers van het spel een nieuwe stad toegevoegd - Bridgeport, waardoor je Sim in een appartement kan wonen.

Met deze add-on kunnen Sims leren hoe ze drankjes kunnen mixen en verschillende instrumenten kunnen bespelen.

Generaties

Beeld
Beeld

All Ages is de meest humane uitbreiding voor De Sims 3. Met deze uitbreiding zijn er veel nieuwe functies die de interactie tussen personages beïnvloeden. Kinderen worden bijvoorbeeld door hun ouders uitgescholden voor slechte schoolresultaten, tieners lopen van huis weg en oudere personages herinneren zich hun jeugd. Bovendien kunnen tieners naar de middelbare school gaan om af te studeren.

Met "Generations" zijn er nieuwe gemoedstoestanden en een verscheidenheid aan items waardoor het leven van Sims meer op dat van ons lijkt.

Huisdieren

Beeld
Beeld

Releasedatum: 18 oktober 2011. Met deze toevoeging hebben Sims nu de mogelijkheid om een huisdier te hebben: een kat, hond, paard, vogel of hagedis. Elk huisdier is uniek!

Show Time

Beeld
Beeld

Als je een schijf met deze add-on hebt gekocht, kun je echte beroemdheden creëren: zangers, goochelaars en acrobaten. Beroepen zijn open, dus je kunt het personage observeren.

De officiële add-on zal je game updaten met een nieuwe stad - Starlight Shores.

Met behulp van een symport kun je je artiesten op tournee sturen naar de steden van vrienden en hiervoor een extra beloning ontvangen.

Bovennatuurlijk

Beeld
Beeld

"Supernatural" is speciaal gemaakt voor degenen die het spelen met mensen en vampiers beu zijn. Nu staan heksen, weerwolven en feeën tot je dienst!

Deze catalogus zal de mysterieuze stad Moonlight Falls aan het spel toevoegen.

Het spel heeft nu maanstanden. Tijdens de volle maan kunnen weerwolven zichzelf niet beheersen, en zombies zwerven door de steden om planten te eten en andere personages te infecteren.

Seizoenen

Beeld
Beeld

Ben je het zat dat Sims een eeuwige zomer hebben? De seizoenen zullen daar verandering in brengen. Nu kunnen je personages alle geneugten van winter, zomer, herfst en lente op zichzelf voelen.

Er zijn ook nieuwe feestdagen die overeenkomen met elk seizoen.

Met deze add-on kunnen Sims oververhitten, regenen, bevriezen of allergisch worden voor bloei.

Toen The Seasons uitkwam, werden de levens van Sims een beetje echter.

Universitair leven

Beeld
Beeld

Je Sims kunnen nu naar de universiteit. Het is noodzakelijk om de faculteit verstandig te kiezen, omdat dit de toekomst van het personage zal beïnvloeden. Nadat een personage een diploma heeft behaald, kan hij vanaf een hoger niveau aan de slag in het vakgebied waarin hij is opgeleid.

Student Life voegde het fenomeen van sociale groepen toe: nerds, rebellen en atleten. Leden van elke groep hebben unieke mogelijkheden voor interactie. Zo lezen en discussiëren nerds graag strips, terwijl rebellen graag door afval snuffelen en planten op vuur gooien.

Als een Sim het vertrouwen van een van de sociale groepen heeft gewonnen, kan hem een van de drie nieuwe banen worden aangeboden. Het personage kan nu werken als sportagent, kunsttaxateur of ontwikkelaar.

eiland paradijs

Beeld
Beeld

Met deze catalogus kan een sim een navigator, een resorteigenaar of gewoon een strandliefhebber worden.

Er is ook een nieuw type woning verschenen - een woonboot, die beschikbaar is in de nieuwe stad Isla Paradiso.

Met de add-on Island Paradise kunnen Sims werken als strandwacht, duiken om de onderwaterwereld te observeren, schatten vinden en zelfs zeemeerminnen ontmoeten.

In de toekomst

Beeld
Beeld

Forward to the Future is de nieuwste uitbreiding voor De Sims 3. Via de Portal kunnen je Sims naar de toekomst reizen en hun nakomelingen ontmoeten.

Afhankelijk van de genomen beslissingen kan de toekomst veranderen van utopie naar dystopie.

Met deze add-on kunnen Sims leren hoe ze bots kunnen bouwen die, eenmaal gemaakt, speelbare personages worden. Bot bouwen is een moeilijke vaardigheid, dus hij zal veel speeltijd moeten besteden.

Wat is de beste toevoeging?

Het hangt allemaal af van je voorkeur, maar het leukste is om sims 3 te spelen als alle add-ons zijn geïnstalleerd. Om kennis te maken met de game, kun je de bloemlezing installeren of add-ons downloaden van de officiële site. Maar het is beter om geen piraten Sims te gebruiken, omdat het belangrijk is om de auteursrechten in acht te nemen.

Hoe het spel interessanter te maken

Soms zijn er te weinig standaard dingen om een personage te bouwen of te creëren. Dan wordt u geholpen door extra inhoud en niet-officiële add-ons die door de spelers zijn gemaakt. Je kunt ze op veel fansites vinden. Bijvoorbeeld op tsr.

Als je een gelicentieerde versie van het spel hebt, kun je extra sims 3 vinden in de sims 3-winkel. Je kunt ook zelf extra content maken, en tal van masterclasses die op youtube te vinden zijn, helpen hierbij.

Ben je het beu om hetzelfde scenario te spelen? Uitdagingen komen je te hulp! Bedenk regels waarmee je gaat spelen of zoek ze op bij anderen. Zo'n spel zal je lang onthouden en zal je helpen om op een nieuwe manier naar de sims te kijken.

De Sims 3 Geheimen

De game heeft verborgen karaktereigenschappen die de speler niet kan zien. Ze verschijnen als het personage is geboren uit een inwoner van een van de steden die in de "World of Adventures" verscheen. Zo'n sim zingt onder de douche nationale liedjes.

Sommige delen van de Sims hebben verborgen locaties aan het spel toegevoegd. Het kan lastig zijn om ze te vinden, maar het is het waard.

Aanbevolen: