Hoe Speel Je De Sims Gratis

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je De Sims Gratis
Hoe Speel Je De Sims Gratis

Video: Hoe Speel Je De Sims Gratis

Video: Hoe Speel Je De Sims Gratis
Video: SIMS 4 IS GRATIS!!! Zo download je het! 😱💙 2024, April
Anonim

Het lijkt erop, wat zou interessant kunnen zijn in een spel dat letterlijk het dagelijks leven kopieert? Elk jaar kopen echter miljoenen mensen het super populaire The Sims-project, waarvan de hele gameplay neerkomt op het creëren van een virtueel gezin en het leiden van een "normaal" leven. Op het eerste gezicht lijkt het proces misschien oninteressant en daarom hebben de ontwikkelaars verschillende gratis manieren geboden om kennis te maken met het spel.

Hoe gratis te spelen
Hoe gratis te spelen

instructies:

Stap 1

Download demo-versie. Formeel is dit een volwaardig spel, waarvan alle mogelijkheden open en toegankelijk zijn. De enige beperking is dat een spelsessie niet langer dan twintig minuten kan duren, en dat je constant van voren af aan moet beginnen. Met deze beperkingen kun je niet serieus 'spelen', maar misschien ben je ervan overtuigd dat de Sims de aankoop waard zijn.

Stap 2

Je kunt Sims spelen op draagbare platforms. Er zijn talloze toepassingen voor zowel Java-apparaten als iPhone / Windows Phone / Android. Je kunt de bijbehorende games downloaden in officiële services en op sites die speciaal zijn bedoeld voor software voor mobiele telefoons. Daarnaast zijn er officiële "poorten" zoals Sims Freeplay - betaald, maar gegarandeerd om de kwaliteitslat te behouden.

Stap 3

Speel via Facebook. Naast andere apps voor sociale netwerken vind je Sims Social een interessante variatie op het originele spel, dat door dezelfde studio is ontwikkeld. Het belangrijkste verschil is dat de relatie tussen de personages direct wordt gevormd afhankelijk van je communicatie met mensen in het echte leven, d.w.z. hoe meer je chat met je Facebook-vrienden, hoe beter de sociale relaties van je Sims zullen zijn.

Stap 4

Zoek naar analogen. Het is duidelijk dat de super populaire game veel gratis tegenhangers heeft. Zo is er onder de MMO-games Second Life, op de sites van flashgames kun je tientallen "Sim-klonen" vinden, evenals hun browserversies.

Stap 5

Je kunt niet direct gratis in The Sims spelen, omdat het is een commercieel product. Natuurlijk is er een mogelijkheid om een project te downloaden van torrent-trackers of interne netwerkbronnen, maar in dit geval berooft u uzelf van alle updates en, belangrijker nog, berokkent u de ontwikkelaar directe schade en steelt u feitelijk zijn werk.

Aanbevolen: