Hoe De Sims En Alle Add-ons Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Sims En Alle Add-ons Te Installeren
Hoe De Sims En Alle Add-ons Te Installeren

Video: Hoe De Sims En Alle Add-ons Te Installeren

Video: Hoe De Sims En Alle Add-ons Te Installeren
Video: Hoe installeer je MODS? - MC Command Center || Tessellate Tutorials - Sims 4 2024, Mei
Anonim

"Als je De Sims niet hebt gespeeld, dan heb je veel verloren", zal elke fan van dit spel, dat gebaseerd is op het principe van de beste simulaties, je vertellen. Wat de Sims onderscheidt van andere simulatoren zoals deze, is dat de game uniek is. God Simulator bevat niet alleen een simulator, maar ook een strategie. Een hele familie kan blijken te zijn in uw ondergeschiktheid, die zijn leven begint in een kleine stad.

Hoe de sims en alle add-ons te installeren
Hoe de sims en alle add-ons te installeren

Noodzakelijk

De distributiekit voor het Sims-spel

instructies:

Stap 1

Voordat je dit spel installeert, moet je de systeemvereisten van het spel kennen en deze vergelijken met de echte mogelijkheden van je computer. Om de configuratie van uw computer te weten te komen, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer", selecteert u "Eigenschappen". In het venster dat wordt geopend, ziet u onderaan gedetailleerde gegevens over uw systeem. Hetzelfde kan worden gezien als u op het menu Start klikt. In het menu dat wordt geopend, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer" en klikt u op "Eigenschappen".

Stap 2

Pak de doos van de schijf, op de achterkant lees je de systeemvereisten van het spel. Als de configuratie van uw computer gelijk is aan of hoger is dan de waarden die worden aangegeven in het gedeelte "Systeemvereisten", kunt u deze game daarom installeren en starten zonder dat het systeem vastloopt.

Stap 3

De installatie begint door de schijf in het cd-/dvd-station van uw computer te plaatsen. Klik bij het starten van de schijf op de knop "Installeren" (Russische versie) of Installeren (Engelse versie). In het geopende venster drukt u achtereenvolgens op de knoppen "Volgende" en "Akkoord". In één venster wordt u gevraagd om de map te selecteren waarin u het spel wilt installeren. Als u tevreden bent met de opgegeven optie, klikt u op de knop "Volgende", anders klikt u op de knop "Bladeren" om een andere map te selecteren voor het uitpakken van het spel.

Stap 4

Met een druk op de knop in het laatste venster is de installatie van het spel voltooid. Het blijft om het spel te starten door de snelkoppeling te openen door te dubbelklikken op het bureaublad. Het installeren van add-ons is vergelijkbaar. Verlaat het spel als het actief is. Voer het installatiebestand van de add-on uit. Als u de map niet hebt gewijzigd tijdens de installatie van het programma, klikt u in alle vensters op de knop "Volgende". Als je het pad naar de gamedirectory hebt gewijzigd, verander dan dit pad.

Aanbevolen: