Welke Programma's Zijn Er Om Je Computer Op Te Schonen?

Inhoudsopgave:

Welke Programma's Zijn Er Om Je Computer Op Te Schonen?
Welke Programma's Zijn Er Om Je Computer Op Te Schonen?

Video: Welke Programma's Zijn Er Om Je Computer Op Te Schonen?

Video: Welke Programma's Zijn Er Om Je Computer Op Te Schonen?
Video: Computer sneller maken/opschonen (Tips Windows 10) - Hulpstation, computerhulp aan huis 2024, April
Anonim

Trage werking van de computer, afname van vrije ruimte op de harde schijf - een gevolg van het feit dat onnodige bestanden zich in het systeem hebben opgehoopt. Om ze snel te verwijderen, worden speciale programma's gebruikt.

Welke programma's zijn er om je computer op te schonen?
Welke programma's zijn er om je computer op te schonen?

Windows standaard programma

Het Windows-besturingssysteem heeft een ingebouwd hulpprogramma genaamd cleanmgr.exe. Het is niet vereist om het op externe bronnen te downloaden, het staat in de lijst met hulpprogramma's. Nadat u het hulpprogramma heeft gestart, moet u de schijf selecteren die u wilt scannen en even wachten. Het programma zelf zal onnodige bestanden vinden en aanbieden om ze te verwijderen - het enige dat overblijft is om de noodzakelijke items aan te vinken.

CCleaner

Dit is een vrij algemeen programma voor het opschonen van uw harde schijf en register. Het stelt u ook in staat om software te verwijderen die u niet gebruikt en heeft andere standaardfuncties. CCleaner is gemakkelijk te gebruiken: u kunt uw computer leegmaken na een paar toetsen.

Auslogics BoostSpeed

Een krachtige softwaretool met meer dan 15 hulpprogramma's. Hun belangrijkste functies zijn: het verwijderen van onnodige bestanden, het opschonen van het register, het opzetten van het systeem voor snel werk. Het is mogelijk om handmatig en automatisch te controleren.

Revo Uninstaller

Werken met dit programma vereist nauwkeurigheid: het reinigt de computer zeer grondig en verwijdert alle sporen van verwijderde programma's, inclusief sleutels, vergeten mappen, enz. Met Revo Uninstaller kunt u ook een systeemherstelpunt maken dat uw pc naar een specifiek tijdstip herstelt.

Wise Disk Cleaner pro

Het is een professionele reinigingstool waarmee u snel en eenvoudig rommel van uw harde schijf kunt verwijderen. Wise Disk Cleaner kan meer dan 50 soorten ongewenste bestanden detecteren. Indien nodig kunt u uw eigen weergaven toevoegen. Na voltooiing van de scan zal het programma aanbieden om elk bestand te bekijken dat wordt aangeboden voor verwijdering. Een volautomatische modus is ook mogelijk.

Glary-hulpprogramma's

De belangrijkste functies van dit programma zijn hetzelfde als in de vorige gevallen. Er is ook de mogelijkheid om het systeemgeheugen te optimaliseren, kapotte snelkoppelingen te vinden en te verwijderen, de opstartparameters te wijzigen (een set programma's die samen met het besturingssysteem draaien).

TuneUp-hulpprogramma's

Een van de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van computerreinigingssoftware. Het biedt aan om het systeem en RAM te optimaliseren, harde schijven op te ruimen, het register te defragmenteren, opstarten in te stellen, enz.

Vit-Registry-Fix

Geen slechte systeemreiniger. Na het scannen van de computer kan het programma een oplossing bieden voor veel fouten die zich hebben opgehoopt tijdens de werking van de pc.

Aanbevolen: