Hoe Te Werken Met Een Computermicrofoon

Inhoudsopgave:

Hoe Te Werken Met Een Computermicrofoon
Hoe Te Werken Met Een Computermicrofoon

Video: Hoe Te Werken Met Een Computermicrofoon

Video: Hoe Te Werken Met Een Computermicrofoon
Video: Fix Microphone Not Working on Windows 10 2024, Mei
Anonim

De microfoon is een goedkoop, eenvoudig aan te sluiten accessoire. Het wordt niet altijd verkocht met een computer. Zijn aanwezigheid zal echter op voordelige wijze extra mogelijkheden voor communicatie en entertainment vergroten.

Hoe te werken met een computermicrofoon
Hoe te werken met een computermicrofoon

instructies:

Stap 1

U hebt een microfoon nodig als u spraakherkenningssoftware wilt gebruiken of een computer wilt gebruiken voor videoconferenties. Ook kan de microfoon worden gebruikt in chats om het typen van tekst te voorkomen. Sluit gewoon uw microfoon aan op uw computer en spreek.

Stap 2

Om een microfoon aan te sluiten, moet uw computer zijn uitgerust met een geluidskaart. Een geluidskaart is een apparaat waarmee uw computer geluiden kan afspelen. Zij is het die zorgt voor communicatie en microfoonverbinding. luidsprekers, muziekinstrumenten, enz. Moderne computers zijn standaard uitgerust met een geluidskaart. Maar als u een oude versie van uw computer heeft, is deze er misschien niet. Koop dan minimaal een 16-bit geluidskaart.

Stap 3

De computer heeft ook luidsprekers nodig. Als u geen luidsprekers heeft, kan de computer geen geluid afspelen. De meeste moderne computers hebben kleine ingebouwde luidsprekers. Maar voor een betere geluidsweergave kun je beter goede speakers aanschaffen.

Stap 4

Een microfoon aansluiten. De geluidskaartsleuf bevindt zich achter de achterkant van de systeemeenheid. Steek de microfoonkabel in de "jack". Er staat meestal een microfoonpictogram naast. Of de jack heeft dezelfde kleur als de connector op de microfoon. Als de microfoon een schakelaar heeft, zet deze dan aan.

Stap 5

Geluidsopname. Klik op de Start-knop, selecteer Alle programma's, dan - Accessoires - Entertainment, dan - Geluidsrecorder. Om de opname te starten, klikt u op de knop met de rode cirkel in de rechterbenedenhoek. Om de opname te beëindigen, klikt u op de knop met het zwarte vierkant. Om de opname af te spelen, klikt u op de knop met één zwarte pijl. Opnamen kunnen worden bewerkt met behulp van het menu Bewerken en Effecten. Om het item op te slaan, selecteert u het menu Bestand - Opslaan als. Navigeer naar de locatie waar u de opname wilt opslaan en geef deze een naam. Nu kun je het spelen wanneer je maar wilt.

Aanbevolen: