Hoe Schrijf Ik Tekst Naar Pdf

Inhoudsopgave:

Hoe Schrijf Ik Tekst Naar Pdf
Hoe Schrijf Ik Tekst Naar Pdf

Video: Hoe Schrijf Ik Tekst Naar Pdf

Video: Hoe Schrijf Ik Tekst Naar Pdf
Video: PDF maken van een Word-document 2024, Mei
Anonim

Het PDF-bestandsformaat wordt vaak gebruikt om instructies te maken, documentformulieren te ontwerpen, boeken en elektronische catalogi te maken, enzovoort. Voor deze bestanden zijn speciale softwarehulpprogramma's beschikbaar.

Hoe schrijf ik tekst naar pdf
Hoe schrijf ik tekst naar pdf

Noodzakelijk

redacteur voor PDF

instructies:

Stap 1

Als u tekst naar een PDF-bestand wilt schrijven, gebruikt u speciale editors die deze extensie ondersteunen, bijvoorbeeld PDF Editor. Download het van internet en controleer de uitgepakte bestanden op virussen. Voer de installatie uit volgens de instructies van de installatiemenu-items en start de editor.

Stap 2

Voer de tekst in het bestand in en sla het vervolgens op in de juiste indeling. Om in de toekomst dergelijke documenten te bewerken, gebruikt u het contextmenu van het bestand, klikt u op "Openen met" en selecteert u in de lijst met programma's PDF Editor of een ander analoog van dit hulpprogramma dat op uw computer is geïnstalleerd en vinkt u vervolgens, indien nodig, het vakje aan "Gebruik voor alle bestanden van dit type ".

Stap 3

Kijk ook eens naar de Adobe Acrobat-editor (niet te verwarren met Adobe Acrobat Reader). Het voert de functies uit van het maken, bewerken en opslaan van documenten in PDF-formaat, op dit moment is het een van de meest bekende programma's in de richting van het werken met PDF.

Stap 4

Als u een bestand in een ander formaat moet bewerken door het naar PDF te converteren, gebruik dan speciale converters die beide soorten bestanden ondersteunen. Dit is bijvoorbeeld heel handig als je een e-book hebt in een formaat dat niet in een draagbare reader kan worden geopend.

Stap 5

In dit geval converteert u het bestand gewoon naar PDF, aangezien dit formaat door de meeste moderne apparaten wordt ondersteund. Er zijn ook speciale programma's voor mobiele telefoons die PDF-weergavefuncties uitvoeren, helaas zijn er nog geen editors voor.

Stap 6

Gebruik de grafische editor Adobe Photoshop om PDF naar afbeeldingsbestanden te vertalen en als u tekst die in PDF is afgedrukt naar een Word-document wilt vertalen, zoek dan een speciaal OCR-programma of kopieer de tekst rechtstreeks, afhankelijk van het bestand.

Aanbevolen: